Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Triatlonista Antoanela Manac, de la Constanţa, clasare bună la Cupa Europeană din Spania

ro

08 May, 2018 00:00 1712 Marime text
Constănţeanca Antoanela Manac a participat la a doua ei competiţie internaţională de triathlon pe 2018, Cupa Europeană de la Melilla (Spania). Declarată de Federaţia Română de Triatlon „sportivul anului 2017“, Antoanela (legitimată la Atena Sport Club Constanţa) a avut o evoluţie reuşită, ocupând un valoros loc 15.
 
Această clasare „îi va aduce puncte preţioase atât în clasamentul internaţional ITU Point List, cât şi pe cel continental, ETU Ranking“, după cum precizează FRT. „Antoanela a avut un înot bun şi a pedalat în plutonul al doilea, în faţa lor fiind două sportive în evadare. Cu al cincilea timp de ciclism din competiţie, a pornit la alergare pe locul 8, terminând competiţia cu timpul final de 2:00:31. Rezultatele sunt satisfăcătoare pentru început de sezon, dar şi prin prisma stadiului de pregătire pentru obiectivele propuse pe 2018“, se menţionează pe site-ul oficial al Federaţiei. În Spania, din partea României a participat şi Erick Rogoz, clasat la final pe locul 30, dar cu aproape 2 minute mai bine decât timpul obţinut la această competiţie din Melilla în 2017.
 
Sursa foto: Federaţia Română de Triatlon
 
Citeşte şi:
 
Loc bun la Cupa Europeană din Las Palmas Triatlonista Antoanela Manac a început lungul drum către porţile Jocurilor Olimpice (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii