Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Prezenţe pe podium pentru sportivii constănţeni şi la Campionatul Naţional de seniori (galerie foto)

ro

03 Mar, 2020 00:00 2746 Marime text

Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit Campionatul Naţional de seniori la tenis de masă, întrecere desfăşurată atât la masculin, cât şi la feminin. Pe podium au urcat şi sportivi din Constanţa. Perechea Eliza Samara - Elena Zaharia a cucerit bronzul la dublu feminin, iar Samara a mai fost medaliată la dublu mixt (bronz) şi la simplu (argint). Trei medalii i-au revenit şi lui Cristian Pletea: argint la dublu masculin şi la simplu şi bronz la dublu mixt.


În finala de la dublu masculin, Cristian Pletea şi Rareş Șipoş au fost învinşi de Ovidiu Ionescu şi Cristian Chiriţă cu 3-2. Pletea şi Ionescu s-au întâlnit şi în ultimul act de la simplu, în care a triumfat tot Ovidiu, scor 4-2. „Competiţia a fost una puternică. Mă bucur că am reuşit să câştig finala. Cred că experienţa mea a contat în momentele decisive. Mereu e o bucurie să joci pentru aur“, a declarat Ovidiu Ionescu, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă.


La simplu feminin, Eliza Samara a întâlnit-o pe colega sa de la lotul naţional Bernadette Szocs, care s-a impus cu 4-0. „Am jucat excelent, fără greşeală, am fost pregătită din punct de vedere psihic. Sunt ca înainte. Nu am putut striga, pentru că e colega mea, dar sunt fericită. E vorba despre respect. Nu e uşor, pentru că ne cunoaştem de mulţi ani“, a spus Bernadette Szocs, conform sursei citate.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)


Citeşte şi:

CS Farul şi LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa I, pe podium la Campionatul Naţional de tenis de masă

Tenis de masă Echipa feminină a CS Farul Constanţa, pe podium la Naţionalele de juniori III (galerie foto)

Tenis de masă Cupa României, câştigată de Constanţa şi la junioare 1, şi la junioare 2 (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii