Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Elena Zaharia, sfertfinalistă la Campionatul European Under-21 la tenis de masă

ro

16 Nov, 2021 00:00 2408 Marime text
 

 
  • Sportiva de pe litoral s-a clasat pe locul cinci, cedând în sferturile de finală, la capătul unui meci aprig disputat, scor 3-4, contra jucătoarei din Germania Franziska Schreiner.
 
Din lotul României care a participat la Campionatul European Under-21 la tenis de masa a făcut parte și o reprezentantă a LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, Elena Zaharia, care a fost la un pas de medalii la individual.
 
Competiția la care România a cucerit două medalii (aur la dublu mixt și bronz la simplu feminin), valoroasa sportivă de pe litoral s-a clasat pe locul cinci, cedând în sferturile de finală, la capătul unui meci aprig disputat, scor 3-4, contra jucătoarei din Germania Franziska Schreiner. La întrecerea desfășurată în Belgia, la Spa, a evoluat și un fost sportiv de la LPS, Cristian Pletea, lotul national avându-I ca antrenori la competișie pe Antrenori: Viorel Filimon, Andrei Filimon (constănțeni, tată și fiu) și Mădălin Ionașcu.
 
Reprezentanții LPS „Nicolae Rotaru“ au obținut noi rezultate importante și pe plan intern. Astfel, la lupte (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin), au urcat de patru ori pe podium la Campionatul Național de juniori, prin Amalia Rătunzeanu (medalie de argint), Alexandra Condruț, Cristian Somandru și Constantin Păun (medalii de bronz). La rugby, în Campionatul Național Under-19, LPS a învins în deplasare CSS - Steaua București, scor 47-20.
 
„Sportivii LPS obțin noi rezultate interne și internaționale de excepție. Ele au devenit «banale», pentru că, pe durata întregului an, am avut  prilejul să vă anunț astfel de isprăvi. În spatele acestor rezultate sunt  sute / mii de ore de antrenamente, dureri, sacrificii, renunțări, atât din partea sportivilor, cât și a antrenorilor. Totodată, sprijin total al  colegilor de cultură generală! Felicitări sportivilor, antrenorilor, profesorilor și succes în continuare!“, a punctat Andrei Szemerjai, directorul LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)

 
Citește și:
 
Tenis de masă
Elena Zaharia, Luciana Mitrofan şi Bianca Mei-Roşu, medalii la Youth Star Contender Wladyslawowo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii