Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:09 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Tenis de masă Constănțeanul Cristian Pletea, dublu campion european la categoria Under-21! (galerie foto)

ro

08 Mar, 2020 09:00 1919 Marime text
O nouă performanță de vârf realizată de valorosul jucător de tenis de masă Cristian Pletea, din Constanța, care a devenit campion european la categoria de vârstă Under-21, în proba de dublu mixt, alături de Adina Diaconu!

România are campioni europeni U21 în proba de dublu mixt! Suntem mândri de voi, campionilor!

Adina Mihaela Diaconu și Cristian Pletea au cucerit titlul suprem la Campionatul European U21, care are loc în Varazdin, Croația!

Perechea de dublu mixt a avut un parcurs fără greșeală și a câștigat aurul, în urma unei finale cu francezii Bastien Rembert și Nolwenn Fort, scor 3-2.

Este a doua performanță reușită, după medalia de bronz obținută de perechea de dublu feminin formată din Dragoman Andreea și Adina Mihaela Diaconu, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.


Din lotul tricolor participant la Europene fac parte Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Elena Zaharia, Cristian Pletea (ambii, din Constanța), Rareș Șipoș, Bogdan Sîngeorzan și Paul Mladin. Antrenori: Viorel Filimon (Constanța) și Ionuț Seni.

UPDATE 3:

România a cucerit șase medalii la Euro: două de aur, două de argint și două de bronz.

Cristian Pletea și Adina Diaconu sunt cei care au câștigat aurul la dublu mixt. De asemenea, Rareș Șipos și Cristian Pletea au cucerit medalia de aur la dublu la masculin.

Andreea Dragoman şi Rareş Şipoş au obţinut argintul în finalele de simplu.


Adina Diaconu a luat bronz la simplu. O altă medalie de bronz a fost adusă României de perechea Andreea Dragoman și Adina Diaconu, la dublu feminin.

UPDATE 2:

Încă o medalia de aur pentru Cristian Pletea, după victoria și de la dublu masculin!

Au servit pentru istorie! Rareş Sipos și Cristian Pletea sunt campioni europeni în proba de dublu masculin. Suntem mândri de voi!

Perechea de succes din România a avut un parcurs perfect la Campionatul European U21, iar finala a câștigat-o cu 3-1 (7-11, 11-7, 11-9, 11-9) în fața sportivilor Andrei Putuntica și Jiri Martinko.

Cristian Pletea a cucerit a doua medalie de aur, după cea obținută la dublu mixt, alături de Adina Diaconu, s-a postat pe pagina de Facebook a Federației.

UPDATE 1:

Cristian Pletea va disputa, astăzi, o nouă finală! Este vorba de cea de la dublu masculin, în care, alături de Rareș Șipoș, va înfrunta, de la ora 16.45, perechea formată din Andrei Puțuntică (Republica Moldova) și Jiri Martinko (Cehia). 

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)

Ti-a placut articolul?

Comentarii