Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Criza coronavirusului Campionul european Cristian Pletea, tenis la masa din sufragerie. „Totul va fi bine!“ (galerie foto)

ro

24 Mar, 2020 00:00 2699 Marime text

Reținut în casă, ca toți ceilalți sportivi, de criza la nivel mondial a coronavirusului, jucătorul constănțean de tenis de masă Cristian Pletea, improvizează în locuință pentru antrenament în această perioadă grea, dar și pentru a da un exemplu de responsabilitate în fața pandemiei Covid-19.
Pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă a fost postat un filmuleț în care Cristian schimbă mingi la o masă improvizată, cea din sufragerie. „Optimism și tenis de masă! Cristian Pletea ne-a transmis un mesaj de încurajare în această perioadă“, menționează sursa citată, care prezintă și un mesaj al tânărului campion: „Salut, prieteni! Țin ritmul antrenamentelor în orice condiții și, deși stau în casă, gândul îmi zboară la tenis de masă. Abia aștept să particip iar la competiții. Totul va fi bine!".
Recent, Cristian Pletea a devenit dublu campion european la categoria Under-21, cu ocazia competișiei continentale desfășurate în Croația, la Varazdin. Cristian a cucerit aurul la dublu masculin (alături de Rareș Șipoș) și la dublu mixt (împeună cu Adina Diaconu). Din lotul tricolor participant la Europene au făcut parte Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Elena Zaharia, Cristian Pletea (ambii, din Constanța), Rareș Șipoș, Bogdan Sîngeorzan și Paul Mladin. Antrenori: Viorel Filimon (Constanța) și Ionuț Seni. România a cucerit șase medalii la Euro: două de aur, două de argint (Andreea Dragoman și Rareş Şipoş - la simplu) și două de bronz (Adina Diaconu - la simplu, Andreea Dragoman și Adina Diaconu - la dublu feminin).
Acasă în această perioadă este și Eliza Samara, marea campioană a Constanței la tenis de masă. „Și eu stau în casă. Mă antrenez cum pot, dar acum e important să fim sănătoși. Rămâneți acasă!”, a transmis Eliza.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 

Citește și:

UPDATE 3. Tenis de masă Constănțeanul Cristian Pletea, dublu campion european la categoria Under-21! (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii