Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, mesaj emoționant adresat medicilor „Adevăraţii super-eroi ai acestui an sunt angajaţii din domeniul medical“

ro

05 Dec, 2020 18:52 2678 Marime text
  • Constănțeanca Simona Halep a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant adresat medicilor.
  • Campioana Simona Halep a lăsat în urmă coronavirusul, fiind refăcută în urma infecției cu Covid-19 și revenind la pregătire pe terenul de tenis.
Constănțeanca Simona Halep a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant adresat medicilor. Sportiva îi numește super -eroi pe angajaţii din domeniul medical.

„2020... Ce pot să spun? A fost unul dintre cei mai grei ani din vieţile noastre. Nu a fost uşor, dar am învăţat cu toţii foarte multe. Adevăraţii super-eroi ai acestui an sunt angajaţii din domeniul medical care luptă pentru noi în fiecare zi”, a postat Simona Halep.

Amintim că, Simona Halep a fost infectată cu coronavirus. Campioana Simona Halep a lăsat în urmă coronavirusul, fiind refăcută în urma infecției cu Covid-19 și revenind la pregătire pe terenul de tenis.
 
Numărul 2 mondial, câștigătoare la Roland Garros și la Wimbledon, constănțeanca a povestit cum a trecut prin boală. „Am avut grijă. Nu știam la ce să mă aștept, așa că am avut ceva emoții. Zi de zi, am trăit cu teama să nu se întâmple ceva, dar e bine că am depășit perioada destul de ușor. Am avut febră, dureri de cap și dureri musculare, însă nu pentru mult timp. Nu am probleme de respirație și sunt gata să încep pregătirile pentru noul sezon”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Sursa foto: Facebook/ Simona Halep


Citește și: Simona Halep a revenit la pregătire, după perioada de pauză din pricina infectării cu Covid-19
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii