Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a revenit la pregătire, după perioada de pauză din pricina infectării cu Covid-19

ro

18 Nov, 2020 00:00 2514 Marime text
  • Simona a anunțat pe 31 octombrie că a fost testată pozitiv cu coronavirus, iar pe 9 noiembrie a dat vestea bună că s-a vindecat.
 
Campioana Simona Halep a lăsat în urmă coronavirusul, fiind refăcută în urma infecției cu Covid-19 și revenind la pregătire pe terenul de tenis.
 
Numărul 2 mondial, câștigătoare la Roland Garros și la Wimbledon, constănțeanca a povestit cum a trecut prin boală. „Am avut grijă. Nu știam la ce să mă aștept, așa că am avut ceva emoții. Zi de zi, am trăit cu teama să nu se întâmple ceva, dar e bine că am depășit perioada destul de ușor. Am avut febră, dureri de cap și dureri musculare, însă nu pentru mult timp. Nu am probleme de respirație și sunt gata să încep pregătirile pentru noul sezon”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.
 

A dat vestea bună

 
Simona a anunțat pe 31 octombrie că a fost testată pozitiv cu coronavirus, iar pe 9 noiembrie a dat vestea bună că s-a vindecat. „Bună tuturor, vreau să știți că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt izolată la domiciliu și mă recuperez bine, având simptome ușoare. Mă simt bine... vom trece peste asta împreună”, a transmis Simona Halep la finele lunii trecute. Ulterior, după vindecare, mesajul a fost: „Recuperată 100%”. Campioana a ținut să le mulțumească și medicilor. ”Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus în această perioadă”, a punctat Simona pe o rețea de socializare, postând și o imagine cu ea în mijlocul cadrelor medicale.
 

Se antrenează 100%

 
Campioana din Constanța a demarat pregătirea pentru noul sezon competițional, iar prima mare întrecere la care va participa în 2021 este Australian OPen, turneu de Mare Șlem. „E prima zi în care mă antrenez 100%. Am avut o perioadă de 10 zile după Covid în care m-am recuperat”, a precizat Simona, conform sursei citate. 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Simona Halep a anunțat că s-a vindecat de coronavirus
 
Cum se simte Simona Halep în urma infectării cu Covid-19. Mesajul campioanei din Constanța

Simona Halep a anunțat că este infectată cu COVID-19!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii