Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se joacă şi derby-ul local al Diviziei A Meciuri de handbal şi baschet, în weekend, la Sala Sporturilor din Constanţa

ro

09 Feb, 2019 00:00 1575 Marime text

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11.00, derby-ul etapei a 17-a din Seria B a Diviziei A de handbal masculin, între HC Dobrogea Sud II şi CS Medgidia. Reprezentante ale judeţului Constanţa în competiţie, cele două echipe sunt vecine de clasament, satelitul HC Dobrogea Sud ocupând locul doi, cu 36 de puncte, în vreme ce echipa din Medgidia e o poziţie mai jos, cu 28 de puncte.
 
Duminică, 10 februarie, în Sala Sporturilor se joacă un alt meci de handbal, feminin de data aceasta, CSU Neptun Constanţa - Ştiinţa Bacău. Partida începe la ora 14.00 şi contează pentru runda a 15-a a Diviziei A (Seria A). Formaţia gazdă se află pe doi în ierarhie, cu 29 de puncte, în vreme ce echipa băcăuană e pe locul cinci (penultimul), cu 10 puncte.
 
Pe lângă cele două partide de handbal, în Sala Sporturilor se mai joacă în weekend un meci oficial de seniori, cel de baschet masculin dintre BC Athletic Constanţa (locul 6, cu 3 puncte) şi CSM Phoenix Galaţi (locul 4, cu 4 puncte). Partida a fost programată sâmbătă, 9 februarie, de la ora 18.00, contând pentru etapa a patra a Grupei Galbene din Liga Naţională.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii