Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Nu trebuie să ne oprim” Când se joacă meciul FC Viitorul - FC Argeș, din etapa a opta a Ligii 1

ro

12 Oct, 2020 00:00 2924 Marime text
  • FC Viitorul se află pe locul 13 în clasament, cu șase puncte, după o victorie, trei egaluri și două înfrângeri, golaveraj 8-11.
 
După încheierea acțiunilor loturilor naționale ale României, Liga 1 continuă, din 16 octombrie, cu meciurile etapei a șaptea, în care FC Viitorul întâlnește în deplasare FC Voluntari.

Partida a fost programată luni, 19 octombrie, de la ora 18.00. În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul 13, cu șase puncte, după o victorie, trei egaluri și două înfrângeri, golaveraj 8-11. De cealaltă parte, formația ilfoveană este a patra în ierarhie, cu zece puncte. În etapa a opta, FC Viitorul se va duela la Ovidiu cu nou-promovata FC Argeș (locul 15, cu un punct), duminică, 25 octombrie, de la ora 18.45.

Restul meciurilor


Restul partidelor rundei a opta se joacă după programul: vineri, 23 octombrie - Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani (ora 18.00), Universitatea Craiova - Academica Clinceni (ora 21.00); sâmbătă, 24 octombrie - UTA - Chindia Târgoviște (ora 14.00), Astra Giurgiu - Politehnica Iași (ora 19.30), Sepsi Sf. Gheorghe - Dinamo (ora 21.45); duminică, 25 octombrie - FC Voluntari - CFR Cluj (ora 21.30); luni, 26 octombrie - FCSB - FC Hermannstadt (ora 21.00).  

”Suntem în creștere”


În etapa a șasea, FC Viitorul a remizat, 1-1, pe teren propriu, cu CFR Cluj, campioana en-titre a României. Golul gazdelor (care au condus cu 1-0) a fost marcat de atacantul Kevin Luckassen, fotbalistul olandez fiind și inclus în echipa etapei. ”Meciul cu CFR Cluj confirmă ce am simțit din primul moment, că putem fi importanți în campionat. Nu trebuie să ne oprim, ci să ne concentrăm pe următoarele partide. Vom lucra în perioada de întrerupere a campionatului să intregrăm jucătorii noi. Suntem în creștere ca joc față de startul campionatului”, a spus spaniolul Ruben de la Barrera, managerul FC Viitorul, după meciul cu CFR Cluj. 

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

Kevin Luckassen, de la FC Viitorul, inclus în echipa etapei a șasea din Liga 1

100 de meciuri! Fotbalistul Bradley de Nooijer, mesaj în limba română ”Vă iubesc! Hai, Viitorul!”



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii