Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu pot fi mulţumit de atitudinea jucătorilor" Baschet Club Farul, a 18-a înfrângere din 21 de meciuri în Liga Naţională

ro

10 Feb, 2013 22:03 1202 Marime text
baschet.jpgBaschet Club Farul Constanţa s-a înclinat sâmbătă pentru a 18-a oară în cele 21 de meciuri pe care le-a susţinut până acum în Liga Naţională. Farul a cedat cu 55-83 pe terenul echipei BC Mureş Tg. Mureş, una dintre fruntaşele clasamentului, pierzând în toate cele patru sferturi: 9-19, 20-21, 16-21, 10-22. Punctele oaspeţilor au fost realizate de Markovic - 11, Petronic - 11, Mitchell - 10, Booth - 10, Grubisic - 6, Santana - 4, Minea - 3. În urma acestui eşec, echipa constănţeană acumulează 24 de puncte şi rămâne în zona periferică a clasamentului.

„Am arătat obosiți, am fost lenți în apărare, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată de când sunt la această echipă. Nu este neapărat vorba de înfrângere, BC Mureș este o echipă puternică, care se bate la titlu, iar noi încercăm să scăpăm de la retrogradare. Dar baschetul este un sport de luptă, iar eu nu pot fi mulțumit de atitudinea jucătorilor, care au fost depășiți cu regularitate. Este adevărat că a fost cel de-al doilea meci în deplasare la rând, Santana și Grubisic nu s-au pregătit săptămâna trecută cu echipa, iar Tomasevic este accidentat și ne lipsește. Avem încă probleme la conducătorii de joc, Mitchell azi (n.r. sâmbătă) nu a jucat foarte bine", a declarat Costel Cernat, antrenorul BC Farul, pentru totalbaschet.ro.

În etapa viitoare, BC Farul joacă pe teren propriu cu CSM Bucureşti, echipa de pe locul cinci.

Sursa foto: BC Farul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii