Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarul Laurenţiu Cobzaru şi prietenii săi continuă să susţină cauze umanitare în cursele la care participă (galerie foto)

ro

25 Sep, 2019 00:00 2352 Marime text

Militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, participă în continuare alături de prietenii săi la întreceri de atletism în care susţin cauze umanitare.
 
La semimaratonul Brăila, proba de ştafetă 3X7 kilometri a fost câştigată de echipa compusă din Cristi Onofrei (Jandarmeria Galaţi), Costel Mazâlu (ISU „Dunărea“ Brăila) şi Laurenţiu Cobzaru (aceasta fiind şi ordinea de alergare). La acest eveniment, cei trei au făcut cunoscute cazul Andreei (o fetiţă din Brăila) şi al unui pompier de la ISU Brăila, care se confruntă cu probleme medicale şi au nevoie de ajutor. „A fost o cursă frumoasă, excelent organizată, la care au luat startul mulţi alergători. Voi reveni la anul cu mare plăcere“, a declarat Laurenţiu Cobzaru.
 
Un alt eveniment în care Laurenţiu Cobzaru şi apropiaţii săi ai susţinut cauza celor doi a fost semimararonul Bacău, la care au participat 19 ştafete, iar prima a încheiat competiţia (3X8 kilometri) a fost cea care i-a avut în componenţă, în ordinea alergării, pe Cristi Onofrei, Costel Tîrîlă (Jandarmeria Galaţi) şi Laurenţiu Cobzaru. În aceeaşi întrecere, Ioan Chifu (din Năvodari) a obţinut locul doi la categoria sa de vârstă la 21 kilometri, iar gălăţeanul Daniel Coca (militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan) a obţinut locul secund la general la 21 kilometri.  
 
Miercuri, 25 septembrie, Laurenţiu Cobzaru, Costel Mazâlu şi prietenii lor încheie o altă întrecere cu caracter umanitar, ultramaratonul Galaţi - Iaşi, care se desfăşoară pe traseul Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan (Galaţi) - Primăria Municipiului Iaşi. Pe timpul alergării, Cobzaru şi Mazâlu vor purta un drapel naţional, care va fi oferit la sosire primarului municipiului Iaşi.        
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii