Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupta pentru play-off. FC Viitorul joacă mâine la Ovidiu cu Poli Iaşi Gică Hagi - „Vrem să facem un meci bun şi să învingem“

ro

14 Feb, 2019 14:47 1001 Marime text
Etapa a 24-a a Ligii 1 este deschisă, mâine, de partida FC Viitorul - Poli Iaşi, care se joacă la Ovidiu, de la ora 20.00.

În clasament, echipa gazdă ocupă poziţia a cincea, cu 34 de puncte, în vreme ce Poli se află pe opt, cu 31 de puncte, ambele formaţii luptând pentru calificarea în play-off.

Poli a arătat că e valoroasă, are momente foarte bune, joacă excelent pe contraatac, dacă o laşi, ştie să te domine şi e puternică la faze fixe. Vrem să facem un meci bun şi să învingem. În cele trei partide care au mai rămas de jucat în sezonul regulat vrem să obţinem punctele care să ne califice în play-off. Lucrurile sunt puţin mai dificile pentru noi, din cauza noastră. Există şi întrebarea dacă vom prinde play-off-ul. În ultima perioadă, nu am obţinut rezultate prea bune, dar în viaţa fiecărei echipe sunt şi asemenea episoade. Sperăm ca mâine să învingem şi să ne deblocăm. E un meci important, dar nu decisiv pentru noi. În lupta pentru play-off, cel mai bine e că depindem numai de noi. Trebuie să ne regăsim inspiraţia în ultimii metri, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii