Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incredibil cum arată la 67 de ani! Culturistul veteran Vasile Șerban vrea o medalie la Campionatul European de la Santa Susanna

ro

10 Apr, 2018 00:00 17217 Marime text
Celebrul culturist veteran Vasile Șerban (din Năvodari) este în plină pregătire pentru Campionatul European de seniori, senioare, juniori și masters la culturism, culturism clasic, Mens Physique, Fitness, Body-Fitness, Bikini Fitness, Wellness Fitness, Womens Physique, perechi mixte și culturism în scaun cu rotile, care se va desfășura între 2 și 7 mai, în Spania, la Santa Susanna.
 
Ocupant, în noiembrie 2017, al locului patru la Campionatul Mondial al veteranilor, de la Bistrița, sportivul de 67 de ani vrea să urce pe podium la întrecerea continentală, ceea ce ar reprezenta a doua sa medalie la Euro, după bronzul obținut la întrecerea din Ungaria, în urmă cu mai mulți ani.
 
Campion balcanic și de 13 ori campion național la masters, Vasile Șerban, care se antrenează la Constanța, fiind legitimat la Clubul Sportiv Power Gym Constanța, va concura la Santa Susanna la categoria de vârstă +55 de ani și la categoria de greutate +75 kg. „Sper să realizez măcar ce am reușit la Mondiale, dacă nu mai bine. Eu aș vrea să mă clasez de la locul trei în sus. Depinde însă de conjunctură, de participanți, de mulți factori. Nu știu deocamdată cine s-a mai înscris la categoria mea, dar bănuiesc că tot cei care au concurat și la Campionatul Mondial, mai puțin cei care nu sunt europeni. Sunt în grafic cu pregătirea. Mai am de finisat fizicul, dar încă n-am intrat în ultima săptămână, cea în care mă definesc și prind cea mai bună formă“, a declarat Vasile Șerban, care va bifa în Spania a patra sa participare din carieră la un campionat european.
 
La Santa Susanna va avea reprezentare (cu obiectiv calificarea în finală) și CS Farul Constanța, prin Diana Pivniceru (care va concura la Bikini Fitness, categoria 1,68 m), Remus Boroiu (la Mens Physique, categoria +1,82 m) și Adrian Lungu (la culturism clasic, categoria 75 kg), toți pregătiți de Cristian Mihăilescu și Florina Rovența.
 
Sursa foto: Facebook (Vasile Șerban)
 
Citește și:
 
Culturistul fără vârstă. O nouă performanţă! La 67 de ani, Vasile Şerban a ocupat locul patru la Campionatul Mondial (galerie foto)

CS Farul Constanţa, pe primul loc. Zece medalii! Remus Boroiu, campion naţional la bodybuilding classic şi la games classic bodybuilding (galerie foto)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii