Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud - HK Malmo, la Constanţa, în Cupa EHF Ionuţ Stănescu - „Vrem să obţinem o performanţă istorică“

ro

23 Nov, 2018 16:12 1982 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa dispută duminică, 25 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa, manşa retur a dublei cu formaţia suedeză HK Malmo, din turul trei al Cupei EHF.

Partida din Suedia i-a revenit echipei constănţene, la un gol diferenţă.

Cine va avea câştig de cauză în dubla manşă se va califica în grupele Cupei EHF.

Întâlnirea de duminică a fost prefaţată astăzi de Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, Zvonko Sundovski, antrenorul principa al echipei, şi Laurenţiu Toma, căpitanul HC Dobrogea Sud.

Sperăm să ne calificăm şi să obţinem, astfel, o performanţă istorică pentru noul nostru club. Un astfel de pas înainte ar însemna extrem de mult pentru noi. HK Malmo reprezintă handbalul scandinav, care e o piaţă pentru campionatul german. E o echipă bună, care practică un handbal curat. Chiar dacă ne-am impus în tur, calificarea încă nu e jucată. Se poate întâmpla orice la Constanţa. Sperăm ca experienţa noastră să-şi spună cuvântul, a precizat Ionuţ Stănescu.


În cazul calificării, HC Dobrogea Sud va juca în grupe la Constanţa.

Vom avea un meci foarte greu. Trebuie să jucăm mai bine ca în Suedia. Toţi jucătorii sunt apţi, iar în vestiar domneşte o atmosferă foarte bună, dată de victoriile noastre din ultimul timp, a precizat şi Zvonko Sundovski.

Am văzut încă din primul meci că HK Malmo e o formaţie redutabilă. În handbal, o diferenţă de un gol e inexistentă, mai ales la acest nivel şi contra unei echipe suedeze. Ştim că nu va fi uşor, însă rezultatele pozitive din ultima perioadă ne dau încredere. Vrem să depăşim performanţa de anul trecut. Ar fi extraordinar dacă am reuşi să ajungem apoi şi în Final Four. Avem un plus faţă de echipa suedeză, dar şansele sunt egale. HK Malmo va veni motivată, a şi declarat aceasta, astfel că va trebui să fim atenţi. Sunt convins că Sala Sporturilor va fi plină, iar fanii ne vor purta către victorie, a arătat Laurenţiu Toma.     


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii