Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, două meciuri în trei zile la Constanţa. Primul se joacă sâmbătă

ro

29 Feb, 2020 00:00 1877 Marime text

Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 29 februarie, de la ora 15.30, meciul de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanţa - CSM Bucureşti, contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naţionale.


Meciul este transmis în direct de TVR1. În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul patru, cu 36 de puncta, în timp ce formaţia din capitală e a şasea, cu 33 de puncte. Luni, 2 martie, HCDS susţine o nouă partidă de campionat, tot la Constanţa, de la ora 17, cu HC Buzău 2012 (locul 13, penultimul, cu 11 puncte).


„Ne aşteaptă două meciuri, în doar 48 de ore. Sâmbătă, de la 15.30, jucăm cu CSM Bucureşti, un adversar redutabil în ciuda sincopelor din acest sezon. Djordje Cirkovic spune că este foarte important să câştigăm şi să ieşim cu bine, cu tot lotul valid pentru finalul sezonului regular al Ligii Zimbrilor. Sâmbătă ajungem la etapa 20 şi în ultimele 13 nu am cunoscut înfrângerea. Chiar de la egalul cu CSM Bucureşti, din turul campionatului!“, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.


„Suntem într-o situaţie foarte bună şi totul depinde de noi. Pot spune că avem aproape sigur locul 5 şi acum începe lupta pentru un loc mai sus, 2, 3 sau 4, depinde şi de jocul rezultatelor. Să nu uităm, avem două meciuri în trei zile. Vrem 6 puncte, să terminăm cum trebuie sezonul. Dar primul, cu CSM, este cel mai important. Va fi un meci dificil, în care trebuie să luăm punctele şi să facem şi economie de energie, pentru că luni vine Buzăul. Și duminica viitoare ne aşteaptă o deplasare foarte grea la Timişoara“, a declarat antrenorul principal al HCDS, Djordje Cirkovic, conform sursei citate.


Tot sâmbătă, dar de la ora 11.00, în Sala Sporturilor din Constanţa se joacă şi partida de handbal feminin CSU Neptun Constanţa (locul 1, cu 46 de puncta) - CSM Bucureşti DivA (locul 3, cu 27 de puncta), din etapa a 22-a a Diviziei A, seria B. „Cu şase etape rămase din sezonul regulat, CSU Neptun nu-şi mai permite paşi greşiţi pentru a-şi asigura primul loc al seriei, în momentul de faţă universitarele fiind la egalitate cu CSU Ştiinţa Bucureşti, 46p, departajate doar de golaverajul superior al Constanţei. Sâmbătă, meci dificil pentru CSU Neptun Constanţa!“, este mesajul clubului constănţean.


În întrecerea masculină a Diviziei A, seria B, etapa a 20-a de campionat le aduce echipelor din judeţul Constanţa meciuri în deplasare, duminică, 1 martie: de la ora 11.00 - CSM Bucureşti DivA (locul 6, penultimul, cu 13 puncte) - HC Dobrogea Sud II Constanţa (locul 3, cu 27 de puncte); de la ora 12.00 - CSA Steaua II Bucureşti (locul 5, cu 24 de puncte) - CS Medgidia (locul 1, cu 42 de puncte).
În etapa a 16-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, Grupa Albastră, BC Athletic Constanţa (locul 1, cu 21 de puncte) întâlneşte în deplasare, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 16.00, CSM VSKC Miercurea Ciuc (locul 3, cu 18 puncte). La volei feminin, nou promovata în Divizia A1 CS Medgidia (locul 8, cu 18 puncte) are meci în deplasare cu Știinţa Bacău (locul 4, cu 42 de puncte). Partida e programată în etapa a 21-a, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 17.00.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Citeşte şi:

HC Dobrogea Sud Constanţa a învins la Vaslui şi a urcat pe podiumul Ligii Naţionale

„Repriză secundă modestă“ CSU Neptun a condus la pauză, dar a pierdut meciul de la Constanţa cu CSU Știinţa Bucureşti

Voleibalista Elena Albu, cerută în căsătorie pe teren, la finele meciului CS Medgidia - Dinamo (galerie foto)

Un alt jucător american achiziţionat de BC Athletic Constanţa. Baschetbalistul e la primul contract în Europa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii