Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un alt jucător american achiziţionat de BC Athletic Constanţa. Baschetbalistul e la primul contract în Europa

ro

30 Jan, 2020 00:00 2254 Marime text

Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa se întăreşte cu americanul Siler Schneider, care se află la primul său contract în Europa şi joacă pe postul de coordonator.
Sportivul de peste Ocean a absolvit colegiul cu 1.440 de puncte în carieră, statistică ce l-a dus în primii cinci marcatori în istoria colegiului, fiind printre principalii jucători pe care UC Davis Aggies s-au bazat. În acelaşi timp, BC Athletic s-a despărţit de doi jucători, americanul Darian Bryant şi Andrei Oprean „Jucătorul american Darian Bryant îşi încheie contractul cu Baschet Club Athletic Constanţa. Bryant termină sezonul la echipa noastră cu o medie pe meci de 8,3 puncte, 2,4 recuperări, 2,4 pase decisive. Cea mai bună prestaţie din sezon a lui Darian s-a consemnat în meciul cu CSM Galaţi când a înscris 22 de puncte, evoluând în 16 meciuri pentru Gladiatorii din Tomis, 14 în Liga Naţională şi 2 în Cupa României. Mulţumim, Darian Bryant!“, a fost mesajul BC Athletic.
 
Coordonatorul Andrei Oprean s-a transferat la SCM U Craiova, echipă aflată în Grupa Galbenă. „Cu o medie pe meci în acest sezon de 6.6 puncte, 1.4 recuperări, 2.4 pase decisive, Andrei Oprean a fost unul dintre principalii juniori pe care Athletic Constanţa a mizat în fiecare campanie, atât în 5x5 cât şi în sezonul de 3x3. Câştigător al Cupei României de Baschet 3x3, fost component al naţionalei de juniori U16 şi un produs Made in Constanţa, Oprean face un pas înainte în cariera de jucător profesionist!“, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănţean.
 
Vineri, 31 ianuarie, BC Athletic susţine primul meci din faza a doua a Ligii Naţionale, Grupa Albastră, la Constanţa cu CSM Sighet. Partida se dispută în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 18.30. „Primul meci pentru Gladiatorii din Tomis în Grupa Albastră. Ambele echipe au făcut schimbări în lotul jucătorilor, iar BC Athletic ia în calcul o victorie în meciul de vineri! Team is everything!“, au menționat cei de la BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)    
 
Citeşte şi:
 
Ce program are BC Athletic Constanţa în faza a doua a Ligii Naţionale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii