Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanţa joacă joi cu Dinamo. Cine transmite meciul

ro

13 Dec, 2018 00:00 1267 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 14-a (prima din returul Ligii Naţionale), întâlnind în deplasare campioana ediţiei trecute, Dinamo Bucureşti.

Partida începe la ora 17.30 şi este transmisă de TVR1. În clasament, formaţia de pe litoral se află pe locul doi, cu 30 de puncte, având zece victorii şi trei înfrângeri. Dinamo ocupă o poziţie la mijlocul ierarhiei, cu 21 de puncte (după şase victorii, trei egaluri şi trei eşecuri în 12 confruntări). HC Dobrogea Sud vine după două înfrângeri în meciuri oficiale, ambele în deplasare: una în campionat, cu Potaissa Turda (26-29), una în optimile Cupei României, cu CSA Steaua (24-27).

Eşecul de la Turda a încheiat o serie de 15 victorii la rând în toate competiţiile pentru HC Dobrogea Sud, care era neînvinsă din 29 septembrie! „Ne aşteaptă un alt meci foarte greu. Trebuie neapărat să câştigăm cu Dinamo, să încheiem anul cu o victorie şi să rămânem pe podiumul ligii“, a precizat preşedintele grupării constănţene, Ionuţ Stănescu, potrivit site-ului oficial al clubului. În meciul de astăzi, la HC Dobrogea Sud nu va putea evolua interul Nikola Crnoglavac, care a suferit recent o intervenţie chirurgicală.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii