Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța joacă astăzi cu CSM Făgăraș în Cupa României

ro

08 Dec, 2019 15:09 1359 Marime text
Sala „Radu Negru“ din Făgăraș găzduiește astăzi, de la ora 17.00, meciul de handbal masculin din optimile de finală ale Cupei României dintre echipele CSM Făgăraș și HC Dobrogea Sud Constanța.

Ambele formații joacă în Liga Națională, HCD ocupând locul 6, cu 20 de puncte, iar CSM Făgăraș aflânfu-se pe 12, cu 13 puncte. În campionat, CSM Făgăral a cedat cu 23-35 la Constanța.  

Băieții noștri au lăsat în urmă meciul cu Steaua și gustul amar din final, când au scăpat printre degete un nou succes. Moralul e sus pentru că își păstrează seria invincibilă începută în octombrie și abordează cu încredere partida care îi poate trimite în sferturile de finală, se arată pe site-ul oficial al clubului constănțean.

Suntem puțin supărați după meciul cu Steaua, pentru că am pierdut două puncte nemeritat, spun eu. Am condus cu 5 goluri, dar ne-am crezut prea devreme câștigători. Acum ne gândim numai la meciul cu Făgăraș. Este un meci foarte important pentru că și anul acesta cupa este un obiectiv principal și nu avem voie să ratăm Final Four-ul. Făgăraș este o echipă schimbată față de startul sezonului. A bătut acasă Steaua, a pierdut la un gol la Baia Mare, a mai câștigat acasă cu Turda și Buzău. L-au luat pe Ragot (n.r. centrul francez Pierre Yves Ragot, 33 de ani, primul handbalist străin din istoria echipei). Va fi un meci greu, a declarat veteranul constănțean George Buricea, potrivit sursei citate.

Astăzi, echipa secundă a HC Dobrogea Sud a disputat meciul de pe teren propriu cu CSM București DivA, constând pentru etapa a 13-a a Diviziei A, seria B.

Victoria le-a aparținut gazdelor, cu 34-29, după ce la pauză au condus oaspeții cu 15-13.

În clasament, HC Dobrogea Sud II se află pe poziția secundă, cu 24 de puncte.

Tot astăzi, liderul seriei, cu 24 de puncte, CS Medgidia, joacă în etapa a 13-a de la ora 18.00, pe teren prorpiu, cu CSA Steaua București (locul 5, cu 15 puncte).
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii