Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul acuza echipele Urziceni si FC Brasov

ro

11 Jun, 2008 00:00 1076 Marime text
1213130482.jpg

Ion Marin: "Le cerem sa lase jucatorii in pace, iar pe Todoran si Vlas ii invitam sa dea dovada de maturitate, altfel ei vor fi suspendati"

Antrenorul formatiei FC Farul, Ion Marin, a acuzat luni conducerile cluburilor Unirea Urziceni si FC Brasov ca i-au contactat pe jucatorii Dinu Todoran, respectiv Adrian Vlas, desi ambii mai au doi ani de contract cu echipa constanteana. Conducerea Farului si-a exprimat nemultumirea fata de atitudinea cluburilor Unirea Urziceni si Fc Brasov care i-a contactat pe Todoran si Vlas, desi acestia sunt inca sub contract cu gruparea dobrogeana. "Suntem total nemultumiti de maniera cluburilor respective de a transfera doi jucatori ai nostri, neasteptand finalizarea negocierilor dintre cluburi. Au contactat jucatori aflati sub contract pe inca doi ani cu noi. Astazi am sesizat comisiile abilitate din cadrul FRF ca jucatorii nostri au fost instigati pentru a nu mai raspunde comenzilor clubului Farul. Cei doi vor suporta rigorile ROI si vor fi amendati", a declarat Ion Marin luni, intr-o conferinta de presa. Tehnicianul a mai precizat ca "Farul nu a procedat niciodata precum Urziceniul si Brasovul, am fost fair-play. Le cerem sa lase jucatorii in pace, iar pe Todoran si Vlas ii invitam sa dea dovada de maturitate, pentru ca altfel ei vor fi suspendati pe durata contractului, in cazul in care nu se vor mai prezenta la antrenamente. Din momentul acesta punem punct, si cine nu se aliniaza rigorilor clubului va suporta masurile cele mai dure".

"Nu am fost contactat de nimeni"

De partea cealalta, portarul Adrian Vlas a negat ca ar fi fost contactat de formatia brasoveana. "Nu am fost contactat de nimeni de la FC Brasov, dar stiu de oferta lor de la impresarul meu. Sunt de 17 ani la Farul, mi-am facut datoria fata de acest club si vreau sa mi se dea drumul", a declarat Adrian Vlas. Altfel, Vlas a fost acuzat de conducerea marinarilor ca a avut o iesire nepotrivita saptamana trecuta. Fotbalistul a trantit usa presedintelui CA al echipei Farul, Gheorghe Bosanceanu, atunci cand acesta i-a cerut sa astepte finalizarea negocierilor dintre Farul si FC Brasov. Celalalt jucator incriminat, mijlocasul Dinu Todoran, nu s-a prezentat, vineri si sambata, la antrenamentele echipei Farul si a anuntat ca este decis sa nu mai joace la Constanta dorind o evolutie in Cupa UEFA alaturi de Unirea Urziceni. "Consider ca este momentul sa joc si eu intr-o cupa europeana, mai ales ca evoluez de 10 ani in prima liga si nu am avut niciodata ocazia. Sper sa se ajunga la o intelegere, mai ales ca dragoste cu forta nu se poate face. Iar de la Urziceni nu m-a contactat nimeni, am aflat din ziare despre aceasta oferta si atunci m-am dus la Ion Marin si la presedintele Gache si le-am spus ca vreau sa plec", a declarat Todoran.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii