Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSU Neptun a învins şi CSS Tulcea, în deplasare, şi continuă să conducă în Divizia A

ro

17 Nov, 2017 00:00 2209 Marime text

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa îşi continuă parcursul perfect în seria A din Divizia A, câştigând şi meciul din etapa a 11-a a campionatului, în deplasare cu CSS Tulcea, scor 28-25 (12-14). Jucătoarele pregătite de Ionuţ Puşcaşu şi Lăcrămioara Ilie au realizat cu această ocazie a zecea victorie consecutive, graţie căreia continuă să se afle pe locul întâi în clasament.
 
„Am început destul de prost meciul, iar la pauză gazdele au avut un avans de două goluri, dar, în repriza a doua, am jucat foarte bine şi am dominat CSS Tulcea, în primul rând din punct de vedere fizic. Am câştigat fără emoţii. După pauză am avut mereu un avans de trei - patru goluri“, a declarat Ionuţ Puşcaşu. Pentru echipa oaspete au marcat Mihaela Rebeca - 8 goluri, Izabela Pintilie - 6, Andreea Ciucanu - 6, Bianca Căldare - 4, Mădălina Oprică - 2 și Anca Birton - 2.  

În 11 meciuri, CSU Neptun a acumulat 30 de puncte, după zece victorii şi un eşec. A doua clasată, Gloria Buzău, are acelaşi număr de puncte, dar şi un meci în minus. În ierarhie, urmează un grup de trei echipe, Ştiinţa Bucureşti, HCF Piatra Neamţ şi CSM Bucureşti II, cu câte 24 de puncte din zece partide.
 
CSU Neptun nu joacă în finalul acestei săptămâni, având rundă liberă, urmând ca următoarea partidă de campionat să o susţină luni, 27 noiembrie, de la ora 14.00, acasă cu HC Activ CSO Plopeni, formaţia care ocupă locul 11, cu nouă puncte.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii