Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpitanul FC Viitorul Gabriel Iancu, cel mai bun marcator în Liga 1 din acest an calendaristic

ro

02 Oct, 2020 00:00 3163 Marime text
⦁ Radu Boboc, Gabriel Iancu și Alexandru Mățan, în echipa ideală a etapei a cincea din Liga 1. 
⦁ FC Viitorul a învins Astra Giurgiu cu 4-1, echipa constănțană realizând astfel prima victorie stagională.
⦁ Duminică, 4 octombrie, FC Viitorul se va duela pe teren propriu cu CFR Cluj.
 
FC Viitorul a realizat în etapa a cincea a Ligii 1, 4-1 cu Asttra Giurgiu la Ovidiu, prima victorie stagională în Liga 1, iar evoluția reușită a jucătorilor de pe litoral a propulsat trei dintre ei în echipa etapei.
E vorba de fundașul dreapta Radu Boboc (21 de ani) și de atacanții Gabriel Iancu (26 de ani, căpitanul formației) și Alexandru Mățan (21 de ani). În echipa standard a rundei au intrat: Fl. Iacob (UTA) - Boboc (FC Viitorul), P. Iacob (Chindia), Patriche (Academica Clinceni), Nouvier (Sepsi Sf. Gheorghe) - Cicâldău (U Craiova), Passaglia (Poli Iași), Purece (Sepsi Sf. Gheorghe) - G. Iancu (FC Viitorul), An. Cristea (Poli Iași), Al. Mățan (FC Viitorul). Antrenor, Laszlo Balint (UTA).    

Omul meciului

”A dominat întreg flancul drept, urcările sale în atac punând mare presiune pe adversari. A contribuit la succesul dobrogenilor cu o pasă de gol” (Radu Boboc), ”A fost omul meciului! A înscris de două ori, ajungând la 13 reuşite în 2020, fiind cel mai bun marcator din acest an calendaristic” (Iancu) și ”Ruben de la Barrera i-a oferit încredere de la început, iar rezultatele sunt vizibile. Contra giurgiuvenilor, acesta a marcat un gol şi a oferit două pase decisive” (Mățan), sunt sintetizate evoluțiile celor trei reprezentanți ai FC Viitorul, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.
La Ovidiu vine campioana
Duminică, 4 octombrie, de la ora 21.30, pe stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, în etapa a șasea, FC Viitorul se va duela cu CFR Cluj, campioana României. În clasament, echipa constănțeană se află pe locul 14, cu cinci puncte, după o victorie, două remize și două eșecuri, golaveraj 7-10. De cealaltă parte, echipa clujeană, neînvinsă în acest început de campionat, ocupă poziția secundă în ierarhie, cu 11 puncte, înregistrând în cinci runde trei victorii și două egaluri, golaveraj 5-1.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii