Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Fotbalistul Andrei Ciobanu și-a cerut iubita de soție într-un decor romantic

ro

16 Jun, 2022 00:00 2916 Marime text

 
  • Andrei și Elena - Adelina trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de iubire, care se va oficializa prin căsătorie.
  • La Campionatul European din 2021, Ciobanu a fost cel mai bun jucător al echipei României.
  • La finele sezonului 2020/2021, fanii echipei de pe litoral l-au votat pe Andrei (golgeter al „marinarilor“ în acea stagiune) cel mai bun jucător. 
 
Moment plin de fericire pentru fotbalistul Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța, și pentru iubita sa, Elena - Adelina, cu ocazia cererii în căsătorie pe care jucătorul de 24 de ani i-a adresat-o jumătății sale.
 
Cei doi trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de iubire, care se va oficializa prin căsătorie. Andrei i-a cerut mâna Elenei - Adelina într-un decor romantic, într-o cameră pe care a amenajat-o potrivit momentului. Fotbalistul Farului a alcătuit din lumânări o inimă, iar în centru a scris din petale întrebarea „Marry me?“ (n.r. Te căsătorești cu mine?). Din cadru nu au lipsit nici baloanele roșii, pe tavan, și altele prin cameră. Emoționată și plăcut impresionată, frumoasa domnișoară nu a stat deloc pe gânduri și a spus „Da!“. 
 
Debut cu gol în Liga 1
 
Andrei Ciobanu s-a născut la Bârlad, în judeţul Vaslui, şi este un produs al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ care a făcut pasul către echipa de seniori a clubului Viitorul Constanța. A intrat în Academie în 2010 și, șase ani mai târziu, a debutat cu gol pe prima scenă fotbalistică a țării, în meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu 1-3, jucat pe 9 aprilie 2016. La aproape cinci ani distanţă de la acel eveniment, pe 31 ianuarie 2021, într-o altă partidă cu Astra, dar în deplasare (încheiată 1-1), Andrei a bifat meciul 100 pentru FC Viitorul în toate competiţiile!
 
Cel mai bun jucător al României la Euro
 
La Campionatul European din 2021, Ciobanu a fost cel mai bun jucător al echipei României. FC Viitorul (actuala Farul) a avut trei jucători la competiție, fundaşul Radu Boboc. Chiar dacă tricolorii nu au trecut de grupă, ei au părăsit competiţia neînvinşi, iar Andrei Ciobanu a avut cele mai bune cifre dintre toţi jucătorii României. Ulterior, Andrei a participat cu echipa Under-23 a României la Jocurile Olimpice, alături de alți patru fotbaliști de la Farul: Marian Aioani, Virgil Ghiță, George Ganea și Radu Boboc. Echipa de pe litoral a avut cei mai mulți jucători, cinci, în lotul tricolor pentru JO.
 
Golgeterul „marinarilor“ în sezonul 2020/2021
 
La finele sezonului 2020/2021, pe pagina de Facebook a FC Viitorul s-a derulat un sondaj în rândul suporterilor echipei constănțene pentru desemnarea celui mai bun fotbalist al formației în acea stagiune. Cel care a adunat cele mai multe voturi a fost Andrei Ciobanu, care a avut atunci un sezon apreciabil, în care a fost golgeterul echipei, cu nouă reușite, la egalitate cu atacantul Kevin Luckassen, plecat însă de mai mult timp de la FC Viitorul, în urma transferului în Turcia. Ciobanu, care a prins de mai multe ori echipa etapei în Liga 1, a înscris în sezonul 2020/2021 mai multe goluri decât reuşise în precedentele cinci sezoane bifate în campionatul României (șapte)!
 
În stagiunea trecută, nu a atins nivelul său cunoscut
 
În campionatul trecut însă, încheiat de Farul pe locul cinci, Andrei Ciobanu și Radu Boboc nu au atins nivelul lor cunoscut, iar Gică Hagi a oferit explicații. „Dacă Ciobanu și Boboc jucau bine, ne băteam la campionat. Nu o dau pe ei, dar e clar că puteau și pot mai mult. Însă am fost singurul care i-am lăsat la Jocurile Olimpice, au făcut mult acolo, au jucat trei meciuri, Boboc a venit și accidentat, Ciobanu a fost cel mai bun la Europene. E clar că el trebuie să-și crească nivelul. Dar îl așteptăm“, menționa managerul tehnic al echipei de la malul mării, în luna mai a acestui an.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Instagram (Andrei Ciobanu)
 
Citește și:
 
Andrei Ciobanu, desemnat cel mai bun jucător de la FC Viitorul în sezonul 2020/2021
 
Andrei Ciobanu, de la FC Viitorul, cel mai bun tricolor la Euro. Ce adversar l-a impresionat
 
Farul Constanța
Golurile decisive ale lui Andrei Ciobanu. „E o bucurie imensă! În acel moment, te gândești la toată lumea“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii