Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul Ruben de la Barrera - ”Pentru noi e o victorie importantă, dar și un moment important”

ro

29 Sep, 2020 00:00 2464 Marime text
  • FC Viitorul a învins cu 4-1 Astra Giurgiu în campionat.
  • A fost primul succes al echipei constănțene în noul sezon.
  • Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost spaniolul Gaztanaga, de la echipa gazdă.
 
Managerul FC Viitorul, Ruben de la Barrera, s-a declarat mulțumit după victoria cu 4-1 a echipei constănțene de pe teren propriu contra Astrei Giurgiu, ceea ce a constituit primul succes din acest sezon atât pentru trupa de pe litoral, cât și pentru tehnicianul spaniol pe banca Viitorului.
După această victorie, formația dobrogeană a ajuns la cinci puncte în cinci meciuri, după o victorie, două egaluri și două înfrângeri, golaveraj 7-10. FC Viitorul va susține următorul meci de campionat duminică, 4 octombrie, tot pe teren propriu, de la ora 21.30, contra campioanei en-titre a României, CFR Cluj.   

”Sunt fericit pentru echipă”  

După confruntarea cu Astra, Ruben de la Barrera a subliniat că Viitorul a obținut o victorie importantă. ”Am jucat foarte bine în prima repriză, am înscris de trei ori și puteam să o mai facem. Sunt fericit pentru echipă și pentru fiecare jucător, pentru că, dacă cineva merita ce am reușit contra Astrei, aceia sunt jucătorii mei. Prima noastră victorie putea veni mai repede, în etapele precedente, dar așa e fotbalul. După o primă repriză excelentă, am interpretat o altă partitură tactică după pauză, pentru că Astra, care e o echipă bună, nu mai avea nimic de pierdut. Pentru noi e o victorie importantă, dar și un moment important”, a subliniat Ruben de la Barrera.

”Gaztanaga e gata să ajute echipa”

Contra Astrei, pentru Viitorul au marcat oameni de atac, Iancu (de două ori), Luckassen și Mățan, jocul lor fiind remarcat de managerul echipei. ”Nu avem un start ușor de sezon, dar toți jucătorii noștri sunt pregătiți să se dueleze cu cele mai bune echipe. Îi ajută dacă vor continua să câștige și asta trebuie să facem. Pentru atacanții noștri e important să marcheze, contra Astrei au jucat bine în ultimii 30 de metri”, a punctat tehnicianul iberic.
Tot în meciul cu Astra Ruben de la Barrerae a mizat încă din primul minut pe nou-venitul Gaztanaga, iar spaniolul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. ”Chiar dacă a venit de puține zile și a disputat acum primul său meci din februarie încoace, el e un jucător foarte bun și e gata să ajute echipa”, a menționat de la Barrera.

Sursa foto: FC Viitorul   

Citește și:

FC Viitorul, prima victorie din noul sezon. Succes categoric cu Astra Giurgiu. S-au marcat cinci goluri!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii