Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța vizează a 11-a victorie stagională, pe terenul „lanternei roșii“. Duelul a fost mutat însă luna viitoare

ro

29 Jan, 2022 00:00 2295 Marime text

 
  • Echipa de pe litoral a acumulat 35 de puncte până acum, fiind pe loc de play-off, în timp ce Academica are 11 puncte în clasament.   
 
Stadionul „Marin Anastasovici“ din Giurgiu ar fi trebuit să găzduiască, sâmbătă, 29 ianuarie, meciul din etapa a 23-a a Ligii 1, dintre Academica Clinceni și Farul Constanța.
 
Partida urma să înceapă la ora 17.00, dar astăzi s-a anunţat că a fost reprogramată la data de 17 februarie, de la ora 20.00.

Liga Profesionista de Fotbal LPF a anunțat că️ partida dintre Academica Clinceni și Farul Constanța nu se va disputa astăzi din cauza cazurilor de Covid de la echipa gazdă, precizează Farul Constanţa.


În clasament, echipa de pe litoral se află pe ultimul loc care duce în play-off, șase, cu 35 de puncte, având zece victorii, cinci egaluri și șapte înfrângeri în 22 de partide, golaveraj 26-15. De cealaltă parte, Academica Clinceni, echipă care se confruntă cu mari probleme financiare și de lot, jucând cu mulți fotbaliști tineri, e lanterna roșie a ierarhiei, cu 11 puncte.
 
„Dacă nu suntem concentrați și nu ne impunem jocul, pot apărea probleme. Dar eu sunt încrezător că vom reuși să câștigăm. Nu știu dacă în Liga 1 sunt favorite certe în toate meciurile, însă, dacă vom avea o evoluție bună și ne vom respecta principiile, vom reuși să aducem la Constanța cele trei puncte. Luăm meciurile pas cu pas, fiecare partidă e importantă. Vizăm trei puncte acum, iar apoi vom vedea ce urmează“, a declarat mijlocașul farist Alexi Pitu.
 
„Suntem obișnuiți cu vremea potrivnică, jucăm în aceste condiții de foarte mult timp. Nu cred că aceasta mai constituie o problemă. Nu trebuie să ne gândim la aceste lucruri, ci doar la ce avem de făcut pe teren. Cu Clinceni, cu siguranță vom avea un meci la fel de dificil ca cel cu Craiova. Trebuie să analizăm foarte bine adversarul, să știm ce avem de făcut pe teren și să încercăm să marcăm goluri. Trebuie să câștigăm în continuare puncte, pentru a rămâne pe poziție de play-off. Sperăm să înscriem cât mai multe goluri la fiecare meci, dar în primul rând sunt importante cele trei puncte. Pentru aceasta jucăm, ca să le cucerim și să accedem în play-off“, a spus și fundașul „marinarilor“ Radu Boboc.

Clubul din Clinceni anunțase pe pagina oficială de Facebook că, la meciul de sâmbătă, prețul biletelor (acces general) e de 100 de lei! Biletele urmau a se achiziţiona de la stadionul din Giurgiu, în ziua meciului, începând cu ora 15.00.

Amenzi după meciul Farul - U Craiova 1948

Întrunită vineri, 28 ianuarie, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a luat mai multe hotărâri, una privind meciul Farul Constanţa - FC U Craiova 1848 3-2. „Incidente - În baza art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FC Farul Constanța cu penalitate sportivă de 7.500 lei. În baza art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 33.750 lei“, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Farul Constanța

 
Citește și:
 
Liga 1. Farul Constanța întâlnește ultima clasată
Gică Hagi - „Avem mare nevoie de cele trei puncte“ (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii