Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sepsi - Farul Constanța Gică Hagi - „Sperăm să repetăm evoluția foarte bună din meciul anterior. Suntem încrezători“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

10 Dec, 2021 14:13 4116 Marime text
  • „Marinarii“ nu se pot baza în acest meci pe trei jucători, Radu Boboc, George Ganea și Damien Dussaut.   
 
Farul Constanța dispută duminică, 12 decembrie, meciul din etapa a 19-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare Sepsi Sfântu Gheorghe.
Partida începe la ora 17.00.

În clasament, Farul se află pe locul cinci, cu 29 de puncte, în timp ce Sepsi ocupă poziția a zecea, cu 21 de puncte.

Întâlnim o echipă în formă, care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă. E condusă de un antrenor valoros, cu experiență. Sepsi e acum poate puțin mai disciplinată în jocul fără minge, mai organizată, care procduce rezultate, victorii. E un meci greu, dar și noi suntem în formă, încrezători. Mertgem să facem un meci complet, pentru a ne întoarce la Constanța cu trei puncta. Trebuie să facem rezultate, mai sunt aceste trei meciuri până la finele anului. Vrem să terminăm 2021 foarte bine. Sperăm să repetăm evoluția de la meciul anterior (n.r. 2-0 cu Rapid pe teren propriu), care îmi dă încredere, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.


„Marinarii“ nu se pot baza în acest meci pe trei jucători, Radu Boboc, George Ganea și Damien Dussaut.   
 
Meciul de duminică a fost prefațat, din partea Farului, și de jucătorii Virgil Ghiță și Marian Aioani. Mai jos, urmăriți declarațiile lor.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii