Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vremurile grele fac oamenii puternici!“ Militarii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu, campanie umanitară și în criza coronavirusului

ro

14 Apr, 2020 00:00 2405 Marime text
Cei doi militari cunoscuți pentru evenimentele sportive cu specific caritabil pe care le organizează, gălățeanul Laurențiu Cobzaru (MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Poliția Militară) și brăileanul Costel Mazâlu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila), au o inițiativă de natură umanitară și în criza coronavirusului.

Este vorba de o campanie de ajutorare a persoanelor vârstnice, „Fii și tu un erou pentru semenii tăi!“, care are ca scop strângerea de alimentare și livrarea lor către bătrâni aflați în dificultate.     
„În aceste zile greu încercate, solidaritatea umană este mai mare ca oricând, iar echipa «Fii și tu un erou!» nu face excepție. Concret, Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu organizează o campanie ce are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară. Pentru că știm că doar împreună putem să traversăm cu bine această perioadă, vă invităm să fiți voluntari alături de noi!
Campania noastră este una de colectare produse alimentare (pe raza județelor Galați și Brăila), de la voi, oameni cu suflet mare și evident, distribuirea lor către bătrânii aflați în suferință. Alimentele ce pot fi donate de către dumneavoastră trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesita o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr, ingrediente de copt), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri, etc.
Și, cel mai important aspect, #stațiacasă! Venim noi la dumneavoastră! Tot ce trebuie să faceți este să apelați numărul de telefon 0741 390 761 (Laurențiu Cobzaru) în momentul în care puteți oferi din puținul dumneavoastra. Echipa noastră vine acasă la dumneavoastră pentru a colecta produsele alimentare, acestea urmând să ajungă pe mesele bătrânilor, pentru a trece mai ușor peste perioada de izolare.
Vremurile grele fac oamenii puternici! Oamenii puternici fac vremurile ușoare! Vă mulțumim anticipat pentru solidaritatea de care dați dovadă!“, se arată în prezentarea campaniei umanitare.

Sursa foto: Facebook (Laurențiu Cobzaru)

Citește și:

Acţiune umanitară De Ziua Protecţiei Civile, militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au alergat de la Brăila la Tulcea (galerie foto)

„Împreună pentru Ionuţ!“, un nou cros umanitar organizat de militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu (galerie foto)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii