Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Athletic Constanţa a promovat în Liga Naţională de baschet. S-a clasat pe locul trei la turneul final

ro

30 May, 2018 11:14 3791 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa a promovat în eşalonul de elită, Liga Naţională, după o evoluţie de succes în Liga 1, încheiată cu clasarea pe locul trei la turneul final.
 
În ultimul meci din această fază, formaţia de pe litoral a învins cu 82-67 CN Aurel Vlaicu Bucureşti, singura formaţie pe care BC Athletic nu izbutise să o bată, până la această partidă, de-a lungul sezonului şi al fazelor finale.

Echipa constănţeană a fost condusă trei sferturi din meci, dar a reuşit un final de joc exceptional, într-un sfert patru în care apărarea i-a strălucit.  

Cu 13 jucători născuți în Constanța din 17 în lot, cu una dintre cele mai tinere echipe înscrise în campionat, Constanța reușește să se claseze pe locul 3 la acest Turneu Final din postura de outsider si promovează  în Liga Naţională de Baschet Masculin.

Cu victorii de-a lungul sezonului în fața tuturor echipelor de la acest Turneu Final, BC Athletic Constanta termină în Top 3 echipe ale Ligii1. Iar la acest Turneu Final pe podium, surprinzător, decimată de accidentări (Dani Mâinea, Andrei Oprean, Bogdan Călin, Adrian Trandafir), dar cu un handicap pe care echipa noastră a reușit să-l acopere printr-un joc colectiv exemplar! Un Turneu Final care ne-a arătat aportul și eficiența cu care jucătorii de pe bancă se alătură celor din teren!

Mulțumim tuturor celor care ne-au ținut pumnii strânși, mulțumim Primăriei Municipiului Constanta, precum și tuturor partenerilor care ne-au încurajat și ne-au susținut din Liga1 până în Liga Națională de Baschet!

Povestea Athletic: Made in Constanta continuă în arena Gladiatorilor din Tomis în fața propriilor suporteri! Team is everything!, este mesajul BC Athletic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii