Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Jucătoarea Amira Bou-Chedid și antrenoarea Alina Șerban, victorii cu Naționala U-14 a României la YDF 2022 Kosovo (GALERIE FOTO)

ro

06 May, 2022 00:00 2689 Marime text
 

 
  • Tinerele baschetbaliste ale României au continuat seria meciurilor bune din competițiile internaționale.
 
Lotul național feminin de baschet Under-14 al României a participat, în Kosovo, la YDF 2022 (The Youth Development Fund), un program derulat de FIBA Europe, în sprijinul competițiilor juvenile a cel puțin 50 de federații internaționale de baschet afiliate.
 
În Arena Qershori din Kosovo, România a disputat patru meciuri, câștigându-le pe toate. Tricolorele au fost conduse de pe banca tehnică de Florina Pora (antrenor principal la Gladius Tg. Mureș) și Alina Șerban (antrenor secund la BC Athletic Constanța & CSS1-Laguna Constanța), iar din lotul Acvilelor a făcut parte și Amira Bou-Chedid (CSS1-Laguna Constanța). România a învins Turcia (50-48), Kosovo (74-51), Bulgaria (57-53) și Macedonia de Nord (83-35), tricolorele continuând astfel seria meciurilor bune în competițiile internaționale.   
 
„În victoria cu Turcia, Amira a încheiat cu 3 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, fără să marcheze în 35 de minute pe parchet. În meciul contra celor din Kosovo, Amira a avut o contribuție de 4 puncte (1x3p), 8 pase decisive, 3 intercepții în 33 de minute pe parchet. Contra Bulgariei, jucătoarea din Constanța a contribuit la victoria României cu 12 puncte (3x3p), 2 recuperări, o pasă decisivă și 6 intercepții însă a avut cele mai multe posesii pierdute în cele 36 de minute în care a fost prezentă pe parchet. Contra Macedoniei de Nord, Amira a încheiat meciul cu 8 puncte (1x3p), 4 recuperări, 4 pase decisive în 20 de minute bifate în teren“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun Constanța. 
 
Citește și:
 
CSS1 - Laguna Constanța
Alina Șerban, prezentă la un turneu final ca jucătoare, iar acum, după 16 ani de la acel moment, și ca antrenoare


Tinerele baschetbaliste constănțene Amira Bou-Chedid și Anisia Cain, convocate din nou la o acțiune a lotului național (GALERIE FOTO + DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii