Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adversari de Liga Campionilor pentru Tomis

ro

01 Jul, 2008 00:00 820 Marime text
1214855223.jpg

Managerul campioanei, Bulent Cadar, sustine ca echipele din Cupa CEV sunt mai puternice decat cele din cea mai importanta competitie intercluburi

Conducerea gruparii constantene este multumita de tragerea la sorti din Luxembourg, fiind extrem de optimista in ceea ce priveste sansele echipei de a ajunge in optimile Cupei CEV. Echipele romanesti de volei feminin si masculin si-au aflat adversarele din sezonul 2008/2009 al cupelor europene dupa tragerea la sorti desfasurata in Luxembourg. Astfel, campioana Romaniei, Club Volei Municipal Tomis, va avea ca adversara in primul tur al Cupei Confederatiei Europene de Volei, formatia austriaca Hypo Tirol Innsbruck. Cele doua echipe s-au intalnit si sezonul trecut in optimile de finala ale Cupei CEV, CVM Tomis calificandu-se mai departe dupa doua victorii in ambele manse cu 3-1 si 3-2. Managerul echipei constantene, Bulent Cadar este increzator in sansele Tomisului de a trece in faza a doua a competitiei, fiind mai ingrijorat de echipa pe care o va intalni in runda urmatoare. "Vom intalni un adversar pe masura, insa cunoastem foarte bine echipa din Austria, pe care am invins-o anul trecut in cele doua manse. In plus, cu intaririle pe care le-am efectuat in aceasta vara la echipa nu cred ca vom avea probleme. Eu cred ca trebuie deja sa ne gandim la faza a doua a competitiei care este mult mai interesanta. Aici vom intalni castigatoarea dintre echipa poloneza, Jastrzebski Weigel si Olympiacos din Grecia. Prefer sa-i intalnim pe greci, formatia poloneza putand fi un adversar de temut in runda urmatoare, mai ales dupa ce s-a intamplat sezonul trecut in Cupa CEV cand am fost eliminati de Domex", a declarat Cadar. De asemenea oficialul constantean a precizat ca nu este foarte dezamagit de refuzul Confederatiei Europene de Volei de a oferi un wildcard Tomisului pentru a evolua in Liga Campionilor. "Desi nu am primit acceptul de a juca in Liga Campionilor, uitandu-ma la echipele calificate in acea competitie, cred ca cele din CEV Cup sunt cu mult mai puternice", a precizat managerul Tomisului. In cadrul Cupei CEV mai evolueaza si vicecampioana VCM-LPS Piatra Neamt, care va juca in primul tur cu echipa din Serbia, Radnicki Komban Kragujevac. Partidele tur se vor juca pe data de 4, 5 sau 6 noiembrie, iar jocurile returul o saptamana mai tarziu.

Noile achizitii prezentate maine

Lotul echipei CVM Tomis se va reuni pe data de 12 august. Pana atunci, insa, conducerea gruparii constantene a anuntat ca a mai realizat trei achizitii pe care le va prezenta maine. Tomis Constanta, i-a achizitionat in aceasta vara, pe romanul Valentin Pereu, de la Prisma Taranto, pe lituanianul Miseikis Arvydas, de la Argex Puurs, si pe argentinianul Sebastian Firpo, de la campioana Austriei, Aon Hotvolleys Viena.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii