Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR promite concurs depolitizat pentru postul de manager al EFOSAN, unul dintre cele mai importante unități medicale din portofoliul Ministerului Sănătății

ro

06 Aug, 2021 00:00 3958 Marime text


⦁ Ministrul Sănătății a anunțat concursuri pentru funcţiile de manager la încă 9 spitale şi institute naţionale din ţară
⦁  La Constanţa se scoate la concurs postul de manager al Spitalului Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord
⦁  Dr. Anatoli Eugen Covaleov este actualul manager al  EFOSAN
⦁  Concursul se va încheia pe 20.09.2021 și se desfășoară în două etape
⦁  Senatorul USR de Constanța, Remus Negoi susține că reforma în sănătate devine realitate, cu specialişti în funcţiile cheie, fără directori de spitale numiţi politic, ci doar prin concurs organizat în mod transparent


Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat concursuri pentru funcţiile de manager la încă 9 spitale şi institute naţionale din ţară.
La Constanţa se scoate la concurs postul de manager al Spitalului Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord.
Dr. Anatoli Eugen Covaleov este actualul manager al  EFOSAN.

Concursul are loc la sediul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină  Fizică și Balneologie Eforie Nord, se va încheia pe 20.09.2021 și se desfășoară în două etape:
Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care se va desfășura în perioada 03.09.2021-06.09.2021, etapa eliminatorie;
Etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura pe baza temelor – cadru, în data de 13.09.2021, ora 10.00.


Remus Negoi, senator USR

Senatorul USR de Constanța, Remus Negoi susține că "reforma în sănătate devine realitate, cu specialişti în funcţiile cheie, fără directori de spitale numiţi politic, ci doar prin concurs organizat în mod transparent. Depolitizarea şi profesionalizarea sistemului de sănătate continuă".

Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord este unul dintre cele mai importante unități medicale din portofoliul Ministerului Sănătății, care adăpostește o bază mare de tratament cu personal calificat și cu experiență îndelungată, dotat cu aparatură modernă specifica pentru procedurile clasice de electroterapie, termoterapie, laserterapie, magnetoterapie, kinetoterapie și masaj terapeutic, dar pentru terapii care folosesc factorii naturali de cura specifici litoralului Mării Negre și lacului Techirghiol.
Spitalul dispune și de un Laborator de Analize medicale și de un Laborator de Radiologie și Imagistică medicală, aflate la sediul Clinicii Grand.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:  

Directorii care nu au dat concurs vor fi schimbaţi. Se schimbă garda la instituţiile deconcentrate!

Vești bune pentru militarii profesioniști. LMP a semnat protocol de colaborare cu Sanatoriul EFOSAN din Eforie Nord. De ce servicii vor beneficia militarii (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii