Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru militarii profesioniști. LMP a semnat protocol de colaborare cu Sanatoriul EFOSAN din Eforie Nord. De ce servicii vor beneficia militarii (galerie foto)

ro

11 Feb, 2019 16:18 5064 Marime text
Astăzi, 11 februarie 2019, Liga Militarilor Profesioniști a încheiat un protocol de colaborare cu Sanatoriul EFOSAN din Eforie Nord.

Potrivit unei informări transmise de Liga Militarilor Profesioniști, având în vedere că EFOSAN dispune de capacități de tratament/recuperare/refacere/reabilitare necesare militarilor răniți în TO, dar și militarilor cu afecțiuni specifice, a căror tratare poate duce la ameliorarea acestora, reprezentanții EFOSAN și LMP au convenit ca militarii profesioniști să beneficieze de programe de recuperare în sanatoriul existent și în viitorul apropiat de facilitățile oferite de baza de tratament „Steaua de mare”, ceea ce va duce la creșterea considerabilă a numărului militarilor profesioniști.

”La EFOSAN se vor deconta cazare. masă și tratament de specialitate (6 proceduri) de către de C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. și de CAS, adică costuri 0 lei pentru militarii Armatei Române!

Militarii se vor prezenta doar cu documentele medicale, ordin de plată sau cupon de pensie și trimitere de la medicul de familie. 
Mai multe date despre lista de diagnostice, tratament și criterii de internare vom posta în cadrul unui articol pe site-ul LMP.

Rezervările se vor face prin Liga Militarilor Profesioniști” - au mai transmis reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști. 

Sursa foto: Facebook/Liga Militarilor Profesioniști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii