Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest asumat. USL va organiza un miting împotriva actualei puteri O mie de liberali constănţeni vor fi prezenţi în Piaţa Universităţii

ro

18 Jan, 2012 00:00 1172 Marime text
Copreşedintele USL, Crin Antonescu, a anunţat că joi va avea loc un miting organizat împotriva actualei puteri. Mai mult, liberalii vor să înceapă o amplă campanie de strângere de semnături în stradă pentru declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui. Vicepreşedintele PNL Constanţa, Ovidiu Cupşa, a precizat că la miting vor participa 1.000 de liberali, potrivit estimărilor făcute de conducerea organizaţiei judeţene. „Oamenii vor ajunge în capitală cu autocare, fiecare responsabil de zonă va răspunde de grupul său de oameni. În jur de 1.000, poate şi mai mulţi, vom fi în Piaţa Universităţii şi ne vom alătura celorlalţi colegi din ţară. Se estimează o prezenţă în jur de 20.000 de membri USL. Organizaţiile din apropierea Bucureştiului vor participa cu mai mulţi oameni, iar cei din filialele îndepărtate cu cât vor putea fiecare", a dezvăluit Cupşa din strategia USL discutată la nivelul Biroului Politic Central al partidului.
Conducerea PNL, mandatată să discute în USL organizarea unui amplu miting în Bucureşti
Acest lucru s-a întâmplat şi ieri la Constanţa, unde liderul liberal Gheorghe Dragomir s-a întâlnit cu prim-vicepreşedintele PSD, Nicuşor Constantinescu. Dacă liberalii vor merge cu 1.000 de oameni, social-democraţii plusează, estimând o prezenţă de 2.000 de membri, după cum susţin surse politice. Liberalii au depus deja la Primăria Capitalei o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, în acest moment aşteptându-se aprobarea acesteia. Mitingul va fi prefaţat de un marş de protest .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii