Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Războiul declarațiilor între Victor Ponta și Liviu Dragnea. Ce dezvăluiri a făcut fostul premier. Numele lui Radu Mazăre menționat

ro

14 Mar, 2018 09:45 2346 Marime text
Fostul premier Victor Ponta neagă acuzațiile făcute de Liviu Dragnea, conform căruia primul guvern USL ar fi fost făcut împreună cu directorul SRI, George Maior. 

Pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta a postat un mesaj în care povestește în detaliu cum a fost construit rpimul guvern USL. 

”Dragnea mincinosul s-a dus iar la televizor că să îi mintă pe cei ( din ce în ce mai puțini) care încă mai au naivitatea să îl mai asculte!
 
Haideți să aflați istoria adevărată a Primului Guvern USL - pentru oamenii din această țară nu trebuie să rămână nimic din minciunile schizofrenice ale lui Dragnea Teldrum!

1. Am primit de la Traian Băsescu mandatul de a forma Guvernul în seara de vineri 27 Aprilie ! Am mers ulterior la Guvern unde am avut o discuție protocolară cu Mihai Răzvan Ungureanu și pe urmă acasă.
 
2 Sâmbătă 28 Aprilie am plecat împreună cu Crin Antonescu și Daniel Constantin la Brașov unde am avut un meeting electoral care fusese deja programat! Pe drum le-am spus celor doi că am în minte să păstrăm structura guvernului anterior - și după alegerile din iarnă să schimbăm totul pentru 4 ani! Deci Crin a fost cu mine toată ziua și ceea ce spune Dragnea Mincinosul că a vorbit cu Crin este o aberație totală! De la Brașov am plecat direct la Cornu!

3. Am stabilit sâmbătă la Brașov cu Crin și Daniel să ne vedem Duminică la casa socrului meu de la Cornu unde aveam condiții de discreție! Asta i-am spus și lui Liviu Dragnea - toți au fost de acord.
 
4. Duminică dimineață au sosit la Cornu următoarele persoane : Crin Antonescu, Edi Helvig ( Secretar General al PNL) , Daniel Constantin ( președinte PC ) și Liviu Dragnea . La discuții au mai asistat Ilie Sârbu și la un moment dat a venit și Sebastian Ghiță (prieten și cu mine și cu Liviu Dragnea la acel moment )! Soția și soacră mea erau în aceeași locație dar nu au stat la discuțiile noastre!
 
Am discutat multe ore despre structura Guvernului - despre repartizarea portofoliilor între PSD , PNL și PC / am stabilit doar numele a 3-4 miniștri ( cei prezenți plus Florin Georgescu la Finanțe care a fost singură mea cerere expresă și nenegociabila ) - cu ceilalți viitori miniștri nici nu aveam cum să discut și am avut o săptămâna după să îi contactez / și Crin mi-a spus că după ce stabilim ce ministere primește PNL urmează să vorbească la Partid și să îmi facă propuneri.
 
Nu a fost prezent nici George Maior ( despre care știu că în acel weekend era la Neptun) nici altcineva în afară de cei menționați mai sus! Liviu Dragnea a stat toată ziua și a plecat ultimul de la mine! Era foarte supărat că nu am fost de acord să fie Ministru de Interne și că i-am cerut să rămână la Partid să îl organizeze pentru alegerile locale și generale din acel an ( nu mă gândeam în acel moment că va fi și Referendum)! Dragnea l-a sunat pe George Maior ( cred că și pe Florin Coldea) să îl roage să mă convingă pe mine că el e cel mai bun la Ministerul de Interne - și a promis că dacă îl sprijină el va face acolo tot ce vrea SRI ! Maior i-a explicat că nu se bagă peste alegerile mele, că Parlamentul și Băsescu vor aprobă ce propun eu și să aibă răbdare!
 
L-am propus pe Ioan Rus pentru această funcție. Ulterior la CEX Psd Liviu Dragnea a vorbit cu Radu Mazăre să ceară schimbarea lui Rus chiar Dragnea / Radu Mazăre a făcut această propunere dar eu am obținut majoritea la vot și a rămas cum am propus ( motiv pentru care mă urăște Dragnea și acum)!
 
Suntem 8 martori la aceste momente - toți în viață și capabili să spunem adevărul!
 
De ce minte Dragnea Mincinosul despre ceva ce se poate dovedi atât de ușor? Cred că doar medicii mai pot explica!
 
Plus că orice pesedist normal la cap îl poate întreba - păi bine mai Nea Liviu, dacă ai știut așa ceva din 2012 de ce ne spui în 2018?!?! Și între timp erai lipit de Ponta și spuneai cum e prietenul tău cel mai bun? Mare pușlama mai ești băi Nea Liviu!
 
Dar l-am avertizat pe Dragnea Mincinosul că de câte ori el spune o minciună despre mine eu spun 5 adevăruri despre el! Așa că mâine urmează un nou lucru!” - este mesajul postat de fostul premier Victor Ponta. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii