Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Adâncirea crizei politice, refacerea USL sau refacerea coaliției PNL - USR PLUS?

ro

06 Oct, 2021 16:22 2132 Marime text
  • Stelian Ion este membru al Biroului Național al USR PLUS, în urma voturilor primite de la delegații de la Congresul partidului
  • Deputatul consideră că trăim zile irosite în care președintele îl ține artificial în funcție pe Florin Cîțu și prelungește criza politică din România
  • Argumentele le aflăm la ZIUA LIVE, joi, 7 octombrie de la ora 14.00
  • Care este strategia USR PLUS Constanța, după tragedia produsă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
     
Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion este membru al Biroului Național al USR PLUS, în urma voturilor primite de la delegații de la Congresul partidului.
 
Din această postură, Ion afirmă că există două posibilități: fie USR PLUS reintră în Guvern dacă va fi un alt premier și noul premier își asumă respectarea programului de guvernare și recuperarea rapidă a reformelor amânate, fie, partidul va face o opoziție puternică în Parlament și cu proiecte și inițiative legislative de reformă.
 
USR PLUS nu va accepta și nu va negocia o altă coaliție, în afara celei cu PNL și UDMR.
 
Deputatul consideră că trăim zile irosite în care președintele îl ține artificial în funcție pe Florin Cîțu și prelungește criza politică din România.
 
Argumentele le aflăm la ZIUA LIVE, joi, 7 octombrie de la ora 14.00.
 
Discutăm cu Stelian Ion și despre campania de vaccinare din România, în condițiile în care ne aflăm în cea mai dificilă situație de la debutul pandemiei COVID-19, în condițiile în care zilnic se ating recorduri negative în gestionarea crizei sanitare, dar și despre strategia colegilor săi de la Constanța, după tragedia produsă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii