Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huţucă (PNL) „Atacul la adresa președintelui este un act de discriminare. Declarațiile Olguței Vasilescu sunt de o gravitate extremă!“

ro

28 Aug, 2018 00:00 1374 Marime text
Deputatul PNL Bogdan Huţucă solicită Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării să reacţioneze urgent cu privire la afirmațiile denigratoare ale ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, la adresa președintelui Klaus Iohannis și a tuturor persoanelor de etnie germană.
 
„Ca neamț, să vorbești de gazare trebuie să ai mult curaj” - aceste vorbe absolut oribile îi aparțin ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, susţine parlamentarul liberal.
 
„Pentru Vasilescu, dacă ești neamț sau de origine germană, te faci automat vinovat de crimele făcute de național-comuniștii germani, în urmă cu opt decenii. Doar comuniștii și naziștii împărțeau oamenii nu după faptele și realizările individuale, ci după originea etnică, culoarea pielii sau originea socială. De fapt, chiar discursul Olguţei Vasilescu reprezintă filosofia nazistă, o filosofie a crimei și a urii. Solicit CNCD să reacționeze urgent la astfel de derapaje de neacceptat într-o democrație europeană”, apreciază preşedintele PNL Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii