Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite”

ro

24 Jan, 2024 10:51 597 Marime text
Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis un mesaj cu prilejul ziulei Unirii Principatelor Române. 

Anul 2024 va fi un an crucial, în care fiecare dintre noi va sta în fața posibilității de a-și croi propriul destin pentru următorii ani. Fiecare alegere pe care o facem, fiecare pas pe care îl luăm, va contribui la modelarea viitorului nostru, se arată în conținutul mesajului. 


Iată mesajul integral transmis de Huțucă: 

Momentul istoric al "Unirii Principatelor Române" din 1859 reflectă un exemplu de viziune a elitelor vremii, care au reușit să realizeze unitatea românilor din Moldova și Țara Românească. Alegerea simultană a lui Alexandru Ioan Cuza, în calitate de domn al Moldovei și al Țării Românești, a reprezentat un eveniment definitoriu, marcând începutul formării României moderne. 

Această lecție a trecutului este o sursă deschisă de inspirație, servind drept ghid pentru noi toți. Unirea Principatelor Române ne arată un fapt esențial, anume că deciziile curajoase pot modela destinul unei națiuni unite. 

Anul 2024 va fi un an crucial, în care fiecare dintre noi va sta în fața posibilității de a-și croi propriul destin pentru următorii ani. Fiecare alegere pe care o facem, fiecare pas pe care îl luăm, va contribui la modelarea viitorului nostru.

La mulți ani, români! La mulți ani, România!, a transmnis Deputatul Bogdan Huțucă , președintele PNL Constanța. 



Citește și:

Știri Constanța aziLIVE. Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Constanța! (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii