Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaţi la Primărie care vor să-şi ademenească votanţii pe Facebook

ro

26 May, 2012 02:18 1825 Marime text
09_facebook.jpgPoliticienii care ţintesc Primăria se bat şi în like-uri sau în prieteni pe Facebook.

Dintre candidaţii la fotoliul de primar al municipiului Constanţa, cei mai activi pe reţeaua de socializare sunt Christian Gigi Chiru şi Claudiu Iorga Palaz. Că or fi ei, că or fi alţii, conturile celor doi sunt updatate la zi. Dar asta nu este tot. Christian Gigi Chiru, spre exemplu, are ca back-up şi contul „Constanţa merită mai mult", cel care difuzează deja celebrul serial „Cheguevarza".

Şi Gheorghe Donţu, candidatul Partidului Ecologist Român, „se dă" pe Facebook, prezentând imagini concludente şi mesaje care vin în sprijinul mesajului său politic. Radu Cristian, candidatul independent la Primăria Mangalia nu are cont pe Facebook, însă pe site-ul său, http://www.raducristianprimar.ro, există posibilitatea de i se da Like.

Şi singura candidată la funcţia de primar al oraşului Constanţa, Cristina Dincu, şi-a făcut prieteni pe Facebook. Cu toate aceasta, domnişoara este mai discretă decât contracandidaţii săi. Chiar dacă nu este prezent pe site-ul de socializare, Radu Mazăre este promovat în special pe pagina echipei de la organizaţia de tineret a PSD Constanţa. Tinerii se mândresc postând fotografii în care poartă deja celebrele berete roşii.

Însă candidaţii la Primăria Constanţa nu sunt singurii pasionaţi de Facebook. Printre utilizatorii fideli îi întâlnim pe Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean, pe Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, contracandidaţii săi Tudorel Calapod şi Iurin Pancencu sau pe alţi edili/candidaţi, cum ar fi Ioan Ovidiu Brăiloiu sau Valentin Vrabie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii