Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort special! Şase ani de când „Atena Swim Center”, bazinul de înot al lui Răzvan Florea, şi-a deschis porţile, în Constanţa

ro

08 Jul, 2019 16:10 4782 Marime text
Astăzi, s-au împlinit şase ani de când „Atena Swim Center”, bazinul de înot al medaliatului olimpic Răzvan Florea, şi-a deschis porţile, la Constanţa.

În după-amiaza zilei de 8 iulie 2013, au început cursurile de înot la bazinul amplasat pe strada Avram Iancu, însă primul copil a intrat în bazin în prima parte a zilei.

Practic, el a fost cel care a inaugurat „Atena Swim Center”: Eric Andrei Vlas, pe atunci în vârstă de patru ani şi jumătate, fiul fostului portar al FC Farul, Adrian Vlas!

Astăzi, toţi cei care se ocupă de bunul mers al bazibului şi al şcolii de nataţie, în frunte cu Răzvan Florea, au sărbătorit cei şase ani de viaţă, cu un tort special, pe care au fost puse cifra şase, cele trei medalii (de aur, argint şi bronz) şi însemnele olimpice, numele de „Atena“ fiind ales în cinstea capitalei Greciei, care a găzduit Jocurile Olimpice din 2004, acolo unde Răzvan Florea a urcat pe podiumul olimpic.  

Astăzi, Atena Swim Center sărbătorește 6 ani de existență! Dorim să mulțumim tuturor instructorilor, partenerilor, sportivilor, părinților și membrilor pentru încrederea acordata în acești ani! Echipa ASC, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook „Atena Sport Club – Şcoala de înot Răzvan Florea“.  


Sursa foto: Facebook (Atena Sport Club)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii