Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil de pe strada Avram Iancu va fi reabilitat Firma lui Răzvan-Ionuț Florea, act de urbanism de la Primăria Constanța

ro

19 Apr, 2024 17:00 925 Marime text
  • Municipalitatea a emis pentru Sial Com 2000 SRL un act de urbanism necesar renovării și reabilitării termice a unui imobil P+1e de pe strada Avram Iancu din Constanța.
  • Proiectul se va realiza în vederea extinderii capacității și a creării unui nou punct de lucru pentru SC Masstudio SRL.
  • Firma Sial Com 2000 SRL este deținută de Florea Iulia-Oana, Ștefănescu Sorin și Florea Răzvan-Ionuț.
 
Societatea Sial Com 2000 SRL va renova un imobil de pe strada Avram Iancu din Constanța, solicitând în acest sens un certificat de urbanism.
 
Pe data de 17 aprilie, Primăria Constanța a emis un act de urbanism solicitat de Sial Com 2000 SRL prin SC Masstudio SRL reprezentată de Stebingar Anca. Este vorba despre certificatul de urbanism nr.1000 – „Renovare și reabilitare termică clădire existentă P+1e, modificare fațade, modificare compartimentări interioare, modificări planșeu etaj, realizare ferestre în învelitoare și organizare de șantier, toate cu păstrarea volumului existent al clădirii și a funcțiunii existente de depozit - proiect realizat în vederea extinderii capacității și a creării unui nou punct de lucru pentru SC Masstudio SRL“. Imobilul este situat pe strada Avram Iancu nr. 17 din Constanța. Actul este valabil 12 luni.
 
 
Despre SIAL COM 2000 SRL
 
 
Înființată în anul 1999, firma are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 135, camera 6 din Constanța și desfășoară activități ale bazelor sportive.
 
Asociații firmei sunt: Florea Iulia-Oana, cu 64.99 % din capitalul social, Ștefănescu Sorin, cu 34.99 % din capitalul social, Florea Răzvan-Ionuț, cu 0.02 % din capitalul social. Administrator este Florea Iulia-Oana. Potrivit termene.ro, Florea Iulia-Oana mai este asociat/acționar în următoarele firme: Model Constanta SA,  T&T Asist Cont SRL, Cresus Grup SRL,  Millennial.food and Drink SRL,  P&R Cont Solutions SR,  Marck Leasing IFN SA, Doris Trading SRL,  Prăvălia cu Dulciuri SRL,  Tonis Trade SRL,  Consulting Management & Services SRL, I&T Informations SRL.
 
La rândul său, Florea Răzvan-Ionuț este asociat în P&R Cont Solutions SRL, Florea Răzvan-Ionuț Persoana Fizica Autorizată.
 
La rândul său numele lui Ștefănescu Sorin apare în Consulting Management & Services SRL,  Rao Info 2003 SRL,  Coso Information SRL,  Domini Marketing SRL,  Rodos Activ SRL,  Activ Perfect SRL,  Cresus Grup SRL,  Azur Impex SRL, Riviera  Constanţa, Florina Trading SRL, Marck Leasing IFN SA,  Doris Trading SRL, Tovi Instal SRL,  Tonis Trade SRL.
 
În anul 2022, firma cu 11 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.003.106 lei și un profit de 246.050 lei.

 
Despre SC Masstudio SRL

 
Cu sediul pe strada Theodor Burada, Nr. 38A din Constanța,  Masstudio SRL a fost înființată în anul 2017 și desfășoară activități de arhitectură. Stebingar Anca-Patricia este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Stebingar Anca-Patricia mai este asociat și administrator în Tentation Factory SRL.
 
În anul 2022, societatea cu 16 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.971.636 lei și un profit de 269.900 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:          
 
Certificat de Urbanism pentru consolidarea de urgență a clădirii deținută de multiplu campion Răzvan-Ionuț Florea

Noi contracte atribuite de Primărie. Unul dintre ele a revenit SRL-ului care aparține fostei soții a unui celebru fotbalist care a jucat la Farul Constanța și la Steaua București (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii