Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

ro

15 Feb, 2024 09:59 911 Marime text


Înotătorul constănțean Patrick Dinu a luat startul în premieră la Campionatul Mondial de seniori, la întrecerea de la Doha, iar evoluția sa din proba de 100 m liber i-a adus un record personal!

Antrenat de Răzvan Florea, singurul medaliat olimpic din istoria înotului masculin românesc, sportivul de la CSM Constanța, format la Atena Sport Club Constanța, a înregistrat timpul de 49,53 s (care nu i-a permis să se califice în semifinale, după ce s-a clasat al 33-lea), însă reprezintă cea mai bună performanță a sa pe această distanță, fiind cu 15 sutimi de secundă mai bun decât precedentul timp!

Pentru Patrick, în vârstă de 18 ani, anul 2024 este primul în competițiile de seniori, el având în palmares titlul de campion european și cel mondial de juniori, cu ștafeta 4×100 metri liber a României.
 
În continuare, în iunie 2024, la Belgrad, înotătorul constănțean va participa la Campionatul European, sperând să-și îndeplinească baremul pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris din acest an.
 
Sursa foto: Facebook (Răzvan Florea)
 
Citește și:


CSM Constanța natație
Patrick Dinu va evolua la Campionatul Mondial
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii