Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RATC Constanţa În licitaţia internaţională pentru autobuze au rămas nemţii de la Mercedes şi turcii de la Isuzu

ro

06 Feb, 2018 00:00 3343 Marime text
Până la sfârşitul lunii februarie, va fi anunţat câştigătorul licitaţiei pentru achiziţia noilor autobuze ce vor deservi publicul călător din municipiul Constanţa. „Clarificările au întârziat finalizarea procedurii, dar licitaţia este pe ultima sută de metri“, spune chiar primarul Decebal Făgădău.

După încheierea licitaţiei, va fi semnat contractul şi va fi plătit avansul de 30%, după care se va intra în logica de furnizare.

Vă reamintim că, iniţial, la procedura de achiziţie internaţională au participat patru companii: Karsan - Turcia, Isuzu - Turcia, Mercedes şi MAN - Germania. În ultima fază a procedurii au rămas turcii de la Isuzu şi nemţii de la Mercedes, iar în această perioadă au fost cerute de către BERD noi clarificări, care vor contribui la declararea unui câştigător.
 
Cele aproximativ 100 de autobuze Euro 6, moderne, prietenoase cu mediul, climatizate corespunzător vara şi iarna, dotate cu camere de supraveghere pentru siguranţa călătorilor şi adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilităţi, vor fi achiziţionate printr-un credit accesat de la BERD de Primăria Constanţa, în valoare de 100 de milioane de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii