Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții masive la Constanța! Iată lista persoanelor duse la arestare

ro

26 Apr, 2018 20:38 6876 Marime text
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. -  S.T. Constanța, au destructurat un presupus grup infracțional organizat specializat în trafic cu droguri. Conform magistratilor, au fost descoperite două culturi indoor de cannabis, au fost ridicate sume de bani și droguri, iar 13 persoane au fost reținute. Potrivit datelor oficiale, au fost arestați următorii: Cocan Valentin Ovidiu, Preda Radu Alexandru, Teglas Daniel Laslo, Toader Claudiu, Scurtu Virgil Alexandru, Pererva Marian, Hanu Dragos, Georgescu Nicusor Bogdan, Dobrus Vicentiu Alexandru, Postelnicu Nicoleta Ionela, Damian Sevilem, Culetu Marius Marian și Culetu Filis.
 
În urma perchezițiilor, au fost descoperite 2 culturi indoor de cannabis și au fost ridicați 424.800 de lei, 16.860 de euro, 31.912 de dolari, precum și telefoane mobile, carduri bancare, tablete, laptopuri, 905 grame de muguri de cannabis, semințe de cannabis, 35 de joint-uri cu cannabis, 3 pungi și 82 de pliculețe autosigilante cu substanță vegetală, 2 kg. de substanță pulverulentă de culoare albă, 15 cântare electronice și arme neletale, deținute fără autorizație.
 
La data de 23 aprilie a.c., 53 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, pentru audieri, 13 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Ulterior, față de 11 dintre persoanele reținute a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de celelalte 2 a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești.
 
De asemenea, au fost angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, specialiști ai Gărzii de Coastă Constanța, precum și jandarmi.


Citește și: Descinderi de amploare la Constanța! Peste 50 de percheziții într-un dosar de trafic de droguri (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii