Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:21 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O farmacistă din cartierul Km 5, stropită cu benzină de un militar. Azi, primul termen în apel

ro

16 Nov, 2017 12:00 1825 Marime text
Azi, Curtea de Apel Constanţa va avea loc primul termen în apelul dosarului în care un fost militar de la UM 01463 rachete Floreşti - Cluj, detaşat la Constanţa, este suspectat că, în octombrie 2016, ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Km 5.
 
În primă instanţă, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea bărbatului la un an de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie. De asemenea, fostul militar a mai fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Tribunalului Cluj sau al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. Nu este de omis faptul că instanţa a admis acţiunea civilă formulată de partea civilă şi a dispus obligarea inculpatului la plata sumei de 2.000 de lei, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen a fost stabilit pentru azi.
 
Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va fi definitivă.
 
Amintim că fostul militar a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru că, în octombrie 2016, ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Kilometrul 5.
 
„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu nu eram atentă, şi, dintr-o dată, a aruncat cu benzină pe mine. Am început să ţip, am intrat în panică. Băieţii de afară au auzit, au alergat după el, l-au imobilizat, a venit între timp şi firma de pază... A spus că vrea bani. Că are un credit în franci elveţieni pe care nu mai are cu ce să-l plătească şi că vrea bani“, a mărturisit farmacista.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii