Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant DIICOT pe Autostrada Soarelui Patru tineri arestaţi preventiv la Constanţa cer să fie eliberaţi

ro

28 Jan, 2019 00:00 2358 Marime text
Cei patru tineri arestaţi preventiv de Tribunalul Constanţa, la data de 23 ianuarie, cer să fie puşi în libertate. Solicitările tinerilor vor fi analizate de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.
 
Cei în cauză sunt cercetaţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Constanţa pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc.
 
Conform DIICOT, „în jurul datei 19.01.2019, inculpatul I. A.-F. împreună cu inculpata H. M.-M. au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conţinea cantitatea de aproximativ 500 grame substanţă pulverulentă de culoare albă ce conţinea cocaină (drog de mare risc)“.
 
„Coletul a fost introdus în ţară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din municipiul Bucureşti prin intermediul inculpatului A. B.-B şi transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante. În fapt s-a reţinut că, începând cu vara anului 2018, inculpaţii N. D.-V., A. B.-B., I. A.-F. şi H. M.-M., împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică“, potrivit DIICOT.
 
„De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul I. A.-F. deţine mai multe locuinţe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente, erau depozitate, porţionate, preparate, ambalate şi chiar vândute drogurile aduse vrac“, se mai arată în actele anchetatorilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii