Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când începe procesul dintre Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Direcția de Sănătate Publică din oraș

ro

04 Jan, 2021 00:00 2082 Marime text
  • Dosarul civil are numărul 25374/212/2020 și va fi analizat de magistrații Secției civile a Judecătoriei Constanța la data de 4 martie 2021.
  • „Probabil a fost inspecția în control și au amendat SAJ“, a declarat Cristina Mihaela Schipor la momentul înregistrării dosarului la instanță.
  • Indiferent care va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi atacată la instanța superioară.

Magistrații Judecătoriei Constanța vor analiza la data de 4 martie 2021 cazul în care Serviciul Județean de Ambulanță Constanța are ca adversar Direcția Județeană de Sănătate Publică din Constanța.

Dosarul are numărul 25374/212/2020 și a fost înregistrat pe rolul Secției civile a Judecătoriei Constanța la data de 5 noiembrie 2020, însă abia recent s-a fixat primul termen de judecată.

Obiectul dosarului îl reprezintă „plângere contravențională DSPJ 0016734“.
 

Declarații oficiale

Contactată telefonic la momentul înregistrării dosarului la instanță, Cristina Mihaela Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța cu privire la acest proces că cel mai probabil, este vorba despre o amendă primită de SAJ Constanța de la inspectorii sanitari, amendă pe care instituția o contestă în instanță.

„Probabil a fost inspecția în control și au amendat SAJ, dar nu pot să vă spun exact când sau pentru ce, căci eu sunt informată doar că au fost în control. Oricum, în această perioadă inspectorii au avut mai multe activități de control, în contextul epidemiologic actual, au fost la mai multe instituții“, a explicat directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

„Cel mai probabil, acum SAJ contestă amenda, pentru că legea le dă acest drept“, a conchis directorul DSP Constanța.

La același moment, am încercat să luăm legătura și cu dr. Laurențiu Bădescu, managerul general al SAJ Constanța, iar în acest sens am transmis și un mesaj tip SMS. Până la acest moment, însă, nu am primit răspuns la solicitările noastre. Cu toate acestea, dacă SAJ ne va oferi un punct de vedere oficial cu privire la acest litigiu, îl vom publica imediat ce ne va fi pus la dispoziție.

În proces, indiferent care va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi atacată la instanța superioară.

Cazul este programat să se desfășoare la data de 4 martie 2021, de la ora 12.30.


Citește și:

Valeriu Gheorghiță:
„De luni, vaccinarea va fi începută în 90% din cele 370 de centre destinate personalului medical“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Colectiv 11 Feb, 2021 19:40 Stie de ce nu raspunde la telefon si la sms!Tocmai pentru ca se stie cu musca direct pe caciula!