Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autosanitarele Citroen aparținând Serviciului de Ambulanță Constanța, reparate de Inter Cars România SRL, controlată de o firmă din Polonia! (DOCUMENT)

ro

11 Feb, 2024 11:11 722 Marime text
  
 
  • Inter Cars România SRL - controlată de Inter Cars, din Polonia - va încasa 5.360.887.78 de lei, potrivit licitatiapublica.ro. 
   
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța acționează servicii de reparare și de întreținere a vehiculelor și a echipamentelor aferente și servicii conexe pentru autosanitare și autovehicule
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede achiziția de servicii de reparare și de întretinere a autovehiculelor și a echipamentelor conexe pentru ambulanțele marca Mercedes Benz, Volkswagen, Citroen, Fiat, Dacia, Suzuki și Renault Master ce aparțin parcului auto al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.
 
Conform licitatiapublica.ro, de serviciile de reparație și de întreținere a autosanitarelor marca Citroen se va ocupa Inter Cars România SRL, ce va încasa 5.360.887.78 de lei
 
Potrivit Termene.ro, pltformă consultată la data de 11 februarie 2024, SC Inter Cars România SRL a fost fondată în 2008, se ocupă de comerțul cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule, are sediul în Cluj și este controlată de Inter Cars, din Polonia.
 
Ca administratori apar Abăhnencei Alexandru, din Piatra Neamț, și Florea Adrian, din București, potrivit Termene.ro.
 
Conform sursei, pentru anul 2022, cu aproximativ 400 de angajați, Inter Cars România a declarat o cifră de afaceri netă de 1.501.639.115 de lei și un profit net de 37.487.445 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a semnat cu Iridex Group Salubrizare SRL. Contract de peste 35 de milioane de lei (DOCUMENT)

 
Licitații Constanța
Auto Haus Tudor SRL, contract cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru autosanitarele Renault (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii