Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Auto Haus Tudor SRL, contract cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru autosanitarele Renault (DOCUMENT)

ro

08 Feb, 2024 17:00 886 Marime text
  • Auto Haus Tudor SRL este deținută de Dănuț Tudor și este administrată de Dănuț Tudor și Adina Tudor.
Auto Haus Tudor SRL a semnat cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța contractul vizând serviciile de întreținere și reparare pentru autosanitarele marca Renault,tipul Master ale instituției.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că semnarea contractului s-a făcut prin negociere fără publicare prealabilă pentru „protecția unor drepturi exclusive, inclusiv drepturi de proprietate intelectuală“.
 
De asemenea, se face precizarea că „în conformitate cu solicitarea Compartimentului Tehnic de a repara autosanitarele marca Renault la unități service agreate de producător deoarece acestea se află în perioada de garanție și, conform certificatelor de garanție emise de producătorii acestora, s-a aplicat procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu art. 104 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 98/2016“.
 
Denumirea contractului este „Servicii de reparare și de întreținere a autosanitarelor marca Renault tipul Master aflate în garanție“.
 
Durata contractului este de 12 luni, iar valoarea totală a acestuia este de 87.932,89 de lei fără TVA, adică aproape 18.000 de euro, la cursul actual.
 
Despre Auto Haus Tudor SRL
 
În februarie 2023, Auto Haus Tudor SRL a semnat un contract similar cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 februarie 2024, Auto Haus Tudor SRL a fost înființată în anul 2005, are sediul social în Constanța, Centura DN2A – Centura de Vest și se ocupă de comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule.
 
Auto Haus Tudor SRL este deținută de Dănuț Tudor și este administrată de Dănuț Tudor și Adina Tudor, numele celei din urmăre regăsindu-se și în DR Distributie Piese SRL Constanța.
 
Conform termene.ro, Auto Haus Tudor SRL figurează cu 566 de achiziții directe (UM  0495 Cernavodă, Orașul Eforie, Comuna Corbu printre autoritățile contractante) și 33 de contracte publice (SAJ Constanța, CN Poșta Română SA, Nuclearelectrica Serv SRL printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Auto Haus Tudor SRL a declarat 49 de angajați, profit peste 750.000 de lei și cifra de afaceri peste 14,19 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe
Constanța Alsar Pro Construct SRL din Mihail Kogălniceanu va toaleta arborii din comuna Grădina

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii