Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incubator pentru afaceri creative, în municipiul Constanţa. Investitorul este 1 Decembrie Societate Cooperativă Meşteşugărească

ro

14 Dec, 2019 00:00 2713 Marime text
 
Pe strada Egalităţii nr. 21 B din municipiul Constanţa va fi ridicat un imobil de două etaje, cu destinaţia de incubator pentru afaceri creative. Astfel, 1 Decembrie Societate Cooperativă Meşteşugărească a obţinut pe data de 12 decembrie de la Primăria Constanţa un act de urbanism. Este vorba despre autorizaţia de construire nr. 2290, care constă în „Construire imobil P+2e incubator pentru afaceri creative“, pe strada Egalităţii nr. 21 B din municipiul Constanţa.

 

1 Decembrie SCM, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2005, 1 Decembrie Societate Cooperativă Meşteşugărească are sediul social în municipiul Constanţa. Firma provine din reorganizare organizaţie cooperatistă în societate cooperativă. Capitalul social subscris, de 55.660 de lei, integral vărsat, este compus din 5.566 de părţi sociale.
Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Volniţchi Ion, membru cooperator, cu 17,97% din capitalul social, Leşeanu Andrei, membru cooperator, cu 17,97% din capitalul social, Papana Viorel, membru cooperator, cu 17,97% din capitalul social, Volniţchi Gheorghe, membru cooperator, cu 9,62% din capitalul social, Volniţchi Vladimir, membru cooperator, cu 17,97% din capitalul social, Leşanu Rodica, membru cooperator, cu 18,5% din capitalul social.
 
Volniţchi Gheorghe este administratorul firmei, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice. Cenzorii sunt: Iacob Victoria şi Bădăluţă Nicolai. Printre activităţile secundare se numără: producţia de profile obţinute la rece, fabricarea de uşi şi ferestre din metal, repararea articolelor fabricate din metal, instalarea maşinilor şi echipamentelor industriale,
lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, lucrări de construcţii a altor proiecte inginereşti n.c.a, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, alte lucrări de finisare, lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii, alte lucrări speciale de construcţii, transporturi rutiere de mărfuri, servicii de mutare, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente pentru construcţii.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 60.302 lei şi un profit de 15.126 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu un singur salariat a înregistrat o cifră de afaceri de 84.106 lei şi un profit de 31.908 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, un profit de 18824 lei şi o cifră de afaceri de 79282 lei.
 
Proiectul „Construire imobil P+2E incubator pentru afaceri creative" este implementat de 1 Decembrie Societate Cooperative Meşteşugărească, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est. Valoarea totală a proiectului este de 3.965.630,24 lei. Obiectivul general al proiectului îl constituie construirea şi dotarea unui spaţiu dedicat exclusiv industriilor creative din zona municipiului Constanţa aflate în faza de start-up, dezvoltând un hub creativ care să impulsioneze dezvoltarea industriilor şi serviciilor conexe din regiune. Se au în vedere firme din următoarele domenii: advertising, arhitectură, arte şi antichităţi, mesteşuguri, design, modă, film, video şi fotografie, software, jocuri şi fotografie, muzica arte vizuale şi performing arts, publishing, televiziune şi radio.
 
Citeşte şi:
 
A fost desemnată firma care se va ocupa de transformarea Casei Embiricos din zona Peninsulară în incubator de afaceri

Comunicat de presă Lansarea proiectului "Construire imobil P+2E incubator pentru afaceri creative"

Incubator de afaceri pe bulevardul Aurel Vlaicu. Un nou act de urbanism emis pentru Marcostar Construct Stil SA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii