Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădire de şapte etaje pe strada Fundătura 1 Mai, chiar lângă Şcoala de Scafandri din Constanţa

ro

22 May, 2018 00:00 1998 Marime text
Constantin Francisc Stan construieşte în municipiul Constanţa, strada Fundatura 1 Mai, lot C. Acesta a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare al proiectului „Construire imobil S+P+6e-7e - locuinţe colective şi împrejmuire teren“, solicitând aviz de mediu.
 
Imobilul propus va avea regimul de înălţime S+P+6E-7E, iar funcţiunea va fi de locuinţe colective. Imobilul studiat este proprietate privată, conform dispoziţiei nr. 1320 din 18.05.2004 şi are numărul cadastral 114999. Amplasamentul nu prezintă riscuri geotehnice ori alunecări de teren, astfel că prin realizarea obiectivului propus nu se pun în pericol alte construcţii existente, aflate în imediata apropiere. Vecinătăţile terenului sunt următoarele: la nord - proprietatea privată IE 240097; la est: alee municipiul Constanţa; la sud - proprietate privată IE 232486; la vest - Școala de Scafandri.
 
Clădirea propusă va avea o structură independentă, mixta, din cadre din beton armat şi zidărie portantă din BCA, cu planşee şi grinzi din beton armat.
Acoperişul va fi tip terasă necirculabilă, prevăzut cu termosistem din polistiren expandat cu o grosime de minim 20 cm. Sistemul de acoperiş va fi completat cu instalaţia de captare şi colectare a apei pluviale din burlane metalice, vopsite în culori deschise. Împrejmuirea se va realiza pe toate laturile terenului şi se va executa din zidărie de BCA cu o grosime de 15 cm spre vecinătăţi, iar la stradă împrejmuirea se va realiza din structura de beton armat la soclu cu o înălţime de 50 cm şi panouri din fier forjat pantă la o înălţime de 2,20 m. Fundaţia gardului se va realiza din beton armat, pozata sub cota de îngheţ şi realizată în limita proprietăţii. Finisajele de faţadă se vor realiza cu tencuieli decorative de exterior de culoare albă. Tâmplăria va fi de culoare antracit. Balustradele teraselor vor fi realizate din sticlă laminată, pardoselile teraselor vor fi placate cu plăci ceramice. Finisajele interioare vor fi specifice spaţiilor propuse, cu tencuieli driscuite, peste care se aplică gleturi fine şi vopsea lavabilă, iar pardoselile vor fi placate cu ceramice pe hol şi în living şi parchet în celelalte încăperi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii