Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmele dezastrului! Imagini surprinse după stingerea incendiului ce a mistuit biserica din cartierul Tomis Plus din Constanța (GALERIE FOTO)

ro

28 Aug, 2022 16:17 2843 Marime text
Incendiu Tomis Plus. Foto: ISU DobrogeaUn incendiu violent a cuprins astăzi o biserică situată în cartierul Tomis Plus din municipiul Constnața. 

Flăcările violente s-au extins în scurt timp și la blocul de locuințe situat în vecinătatea lăcașului de cult. 

Imaginile surprinse la scurt timp după lichidarea incendiului arată dimensiunile dezastrului. Lăcașul de cult a fost mistuit de flăcrăi, iar fațada blocului din apropiere a fost distrusă de incendiu. 

Potrivit ISU Dobrogea patru din cele 11 apartamente au fost afectate de incendiu și fum, iar celelalte șapte au fost afectate de fumul dens. 

30 de persoane aflate în biserică au fost evacuate de Gruparea Mobilă de Jandarmi, 11 persoane din blocul afectat de incendiu s-au autoevacuat, iar alte patru persoane au fost evacuate de pompieri. 

Pentru localizarea și stingerea flăcărilor, la fața locului salvatorii au acționat cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 ambulanță SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată și 1 ambulanță SAJ. 

Sursa foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii